« Život
objavljeno prije 14 godina
MA KAKVE LUTKE!

Devetogodišnja djevojčica svakodnevno se hrva s aligatorima

Djevojčica je na obiteljskom imanju okružena s 350 aligatora, a hrvanju s njima poučavala je i američke vojnike

aligator hrvanje
aligator hrvanje (Barcroft/Metro.co.uk)
Više o

aligatori

,

hrvanje

,

grčka kuhinja

,

gyros

Tek joj je devet godina i umjesto da se igra lutkama i gleda crtiće, Samantha Young svoje slobodno vrijeme troši baveći se hrvanjem s ubojitim strojevima od 2,5 metra - aligatorima. I dobro je to što je djevojčica vrlo vješta u svladavanju tih zvijeri jer ih je na obiteljskom imanju preko 350.

„Hrvam se s aligatorima od svoje šeste godine. Tome su me naučili majka i otac koji se pak time bavi od svoje pete godine kad ga je jedan od njih ugrizao", rekla je Samantha. „U početku sam se malo bojala, ali je moj otac uvijek bio tu i znao je što treba učiniti s njima." Samantha redovito poučava posjetitelje Colorado Gators Reptile Parka kako se hrvati s njima, a čak je obučava i pripadnike američke vojske.

>> Vlasnik odveo aligatora na piće

„Sve je u ravnoteži i položaju na leđima aligatora; tada možete kontrolirati njegova usta i vrat. Jednom kad to imate pod svojom kontrolom, moći ćete mu povući glavu unatrag i tako ga ukrotiti", objašnjava djevojčica. „Ja moram znati kako se hrvati s njima jer su posvuda oko mene pa sam tako sigurnija. A to izgleda i tako cool kad mi prijatelji dođu u posjet. Volim vidjeti izraz lica kod odraslih kad me gledaju kako to radim i dok im to pokazujem."

>> Aligator iznenadio učenike osnovne škole

>>Čudo - Autistična djevojčica preživjela među aligatorima

Otac hrabre Samanthe, 36-godišnji Jay Young, kaže da je ona vrlo vješta s tim životinjama i da kroti samo one kojima se mogu približiti posjetitelji parka. „Ne dopuštamo posjetiteljima da se približe aligatorima od 270 kilograma, ali mogu se hrvati s onima koji su dugački do 2,5 metra i teški oko 130 kilograma", rekao je Young.

17.06.2010. 21:56:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh