« Knjiga
objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci
NAPOKON!

Opasna ljubav - novi hit Colleen Hoover u Hrvatskoj

Colleen Hoover osvojila je hrvatske čitatelje svojim romanom Bez nade, a sada vam Naklada Neptun donosi još veći hit - Opasnu ljubav

Opasna ljubav Colleen Hoover vratit će vam želju za čitanjem
Opasna ljubav Colleen Hoover vratit će vam želju za čitanjem (Naklada Neptun)
Više o

novi roman

,

Colleen Hoover

,

Opasna ljubav

,

Ugly Love

Colleen Hoover poznata je hrvatskim čitateljima po svom romanu Bez nade (Hopeless) koji je pred dvije godine bio velik hit, a nakon kraće pauze ova vješta pripovjedačica vraća se na naše tržište svojim romanom Opasna ljubav (Ugly Love).

Priča o Tate, mladoj medicinskoj sestri koja se doseljava u grad starijem bratu i započinje čudnu vezu s prvim susjedom, bratovim kolegom pilotom Milesom na prvu može zazvučati kao još jedna priča o prijateljima s povlasticama, no ona je zapravo puno, puno više.

Po dobrom običaju, Colleen Hoover zapliće i raspliće priču u maniri vrsnog pisca koji odskače na sceni young adult i new adult ljubavnih romana svojom vještinom, svježinom i genijalnošću.

Poglavlja se redaju kroz prizmu dva pripovjedača - Tate u sadašnjosti i Milesa u prošlosti koja polako otkriva groznu tajnu koja je od njega napravila čovjeka koji ne želi ljubav, no nije se u stanju oduprijeti osjećajima koje ima prema Tate.

Zapravo, možda je i najbolje reći - Opasna ljubav priča je o tome kako baš u trenucima kad mislite da imate sve pod kontrolom ljubav može zakomplicirati stvari i baciti vas u kovitlac osjećaja koje niste ni znali da imate, a kamoli da ste ih sposobni osjetiti na tako intenzivan način.

Kad se tako intrigantna priča ispriča na način Colleen Hoover, prepun sjajnih razmišljanja glavnih likova s kojima se ponekad tako lako identificirati, nije ni čudo da je većina recenzenata u časopisima, na portalima i blogovima složna u jednom - ova se knjiga čita u dahu, uvlači vas duboko u sebe i tjera vas dalje i dalje, sve do kraja ...

Novi hit Colleen Hoover Opasna ljubav donosi nam Naklada Neptun, a knjiga je dostupna na njihovim internet stranicama uz popust i besplatnu dostavu!! Prilika koja se ne propušta!

22.10.2016. 10:31:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Manuela
    01.10.2017. 21:41
    :)
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh