« Knjiga
objavljeno prije 3 godine i 4 mjeseca
NAJAVE

Književna tribina s Krešimirom Mišakom uz predstavljanje nove knjige

U sklopu “Mjeseca hrvatske knjige 2016”, Gradska knjižnica Kaštela organizira književnu tribinu s Krešimirom Mišakom

Dođite na tribinu
Dođite na tribinu (Arhiva)
Više o

Gradska knjižnica Kaštela

,

tribina

,

Krešimir Mišak

Književna tribina i predstavljanje najnovije knjige Krešimira Mišaka "Duhovni ratnik i..." održat će se u petak, 28. listopada u 18.30 sati u Muzejskom prostoru Podvorje u Kaštel Sućurcu, nakon čega će druženje s Mišakom i grupom Hakuna Matata biti nastavljeno u 21.00 u Caffe baru The Best u Kaštel Sućurcu.

Krešimir Mišak - novinar, književnik i rock-glazbenik, najpoznatiji je široj javnosti kao urednik i voditelj kultne HRT-ove emisije "Na rubu znanosti", a pored toga je i nagrađivani pisac znanstvene fantastike, te autor brojnih knjiga koje se stalno nalaze pri vrhu top ljestvica, a čija tematika zadire u područje teorija zavjera, misterioznosti, znanstveno (ne)objašnjivih pojava i sl.

Inače, zagrebačka rock skupina Hakuna Matata ovom prilikom po drugi put gostuje u Splitsko-dalmatinskoj županiji, a njihove pjesme (većinu tekstova potpisuje Krešimir Mišak) mogu se opisati kao srdačne, simpatične, vesele i neopterećene skladbe, koje će vas "na prvi stih i prvi akord" osvojiti, razveseliti, opustiti i odmoriti, ali i vratiti u ne tako davna vremena "Novog vala".

Dođite i provedite zanimljivu književno-glazbenu večer s Krešimirom Mišakom u Kaštelima.

Ulaz je slobodan!

27.10.2016. 12:05:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh