Metro-portal.hr

objavljeno 22.10.2016. 10:31:00
NAPOKON!

Opasna ljubav - novi hit Colleen Hoover u Hrvatskoj

Colleen Hoover osvojila je hrvatske čitatelje svojim romanom Bez nade, a sada vam Naklada Neptun donosi još veći hit - Opasnu ljubav

Opasna ljubav Colleen Hoover vratit će vam želju za čitanjem
Opasna ljubav Colleen Hoover vratit će vam želju za čitanjem (Naklada Neptun)

Colleen Hoover poznata je hrvatskim čitateljima po svom romanu Bez nade (Hopeless) koji je pred dvije godine bio velik hit, a nakon kraće pauze ova vješta pripovjedačica vraća se na naše tržište svojim romanom Opasna ljubav (Ugly Love).

Priča o Tate, mladoj medicinskoj sestri koja se doseljava u grad starijem bratu i započinje čudnu vezu s prvim susjedom, bratovim kolegom pilotom Milesom na prvu može zazvučati kao još jedna priča o prijateljima s povlasticama, no ona je zapravo puno, puno više.

Po dobrom običaju, Colleen Hoover zapliće i raspliće priču u maniri vrsnog pisca koji odskače na sceni young adult i new adult ljubavnih romana svojom vještinom, svježinom i genijalnošću.

Poglavlja se redaju kroz prizmu dva pripovjedača - Tate u sadašnjosti i Milesa u prošlosti koja polako otkriva groznu tajnu koja je od njega napravila čovjeka koji ne želi ljubav, no nije se u stanju oduprijeti osjećajima koje ima prema Tate.

Zapravo, možda je i najbolje reći - Opasna ljubav priča je o tome kako baš u trenucima kad mislite da imate sve pod kontrolom ljubav može zakomplicirati stvari i baciti vas u kovitlac osjećaja koje niste ni znali da imate, a kamoli da ste ih sposobni osjetiti na tako intenzivan način.

Kad se tako intrigantna priča ispriča na način Colleen Hoover, prepun sjajnih razmišljanja glavnih likova s kojima se ponekad tako lako identificirati, nije ni čudo da je većina recenzenata u časopisima, na portalima i blogovima složna u jednom - ova se knjiga čita u dahu, uvlači vas duboko u sebe i tjera vas dalje i dalje, sve do kraja ...

Novi hit Colleen Hoover Opasna ljubav donosi nam Naklada Neptun, a knjiga je dostupna na njihovim internet stranicama uz popust i besplatnu dostavu!! Prilika koja se ne propušta!

22.10.2016. 10:31:00
http://metro-portal.hr/opasna-ljubav-novi-hit-colleen-hoover-u-hrvatskoj/100911/