« Muškarci
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
MA DA?!

Odlična mjesta za zavođenje

Naravno da ćete u nekom kafiću ili noćnom klubu naći priličan broj slobodnih žena, no ima i boljih mjesta za lov

Kafići su OK, ali ima i boljih mjesta
Kafići su OK, ali ima i boljih mjesta (Shutterstock)
Više o

žene

,

muškarci

,

zavođenje

,

flertanje

Svaki muškarac ima neko svoje omiljeno mjesto za promatranje novih žena koje dolaze u lokalni kafić ili njegov omiljeni klub, no zašto se ograničavati na tako očitim mjestima gdje osim vas ima još cijela gomila mužjaka u potjeri za slobodnim ženama. 

Recimo, obližnja trgovina ili tržnica idealno su mjesto. Dovoljno je nabaciti smotanu facu, naći suosjećajnu ženu koju ćete zamoliti da vam pomogne u odabiru nekog odjevnog predmeta ili hrane. Ako je hrana vaš izbor, najbolje je tražiti začine koji vam trebaju da biste skuhali nešto jako ukusno - žene obožavaju muškarce koji znaju kuhati. Da, i dobro bi bilo da stvarno znate kuhati.

Razne vrste prometala također su sjajna mjesta za upoznavanje žena, od busa ili vlaka do broda i aviona - zajedno ste u malom prostoru, idete u istom smjeru pa tema za razgovor ima koliko god želite. Led probijete nuđenjem grickalica ili žvakaće gume, a dalje je sve na vama. Naravno, ako žena ne želi komunicirati, nemojte ni slučajno inzistirati, krenite dalje.

Znači, kad vam konkurencija postane prežestoka, jednostavno se prebacite na neko mjesto gdje se ne očekuju muškarci koji pokušavaju osvojiti ženu - nikad ne treba podcijeniti faktor iznenađenja. 

23.03.2014. 21:48:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh