« Iza ogledala
objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci
OPA

Objavljena nepoznata proročanstva Babe Vange

Navodno je ukrajinski biznismen i putnik Anatolij Lubčenko zapisao proročanstva u razgovoru s babom Vangom neposredno prije smrti

Slijepa bugarska proročica Baba Vanga
Slijepa bugarska proročica Baba Vanga (Arhiva)
Više o

proročanstva

,

Treći svjetski rat

,

baba Vanga

,

Peter Dundov

Baba Vanga, slijepa bugarska proročica Vangelia Gušterova u svom je životu izgovorila mnoga proročanstva, a sada ukrajinski biznismen i putnik Anatolij Lubčenko tvrdi da ima nepoznatih proročanstava koja je on zapisao razgovarajući s babom Vangom neposredno prije njene smrti.

Dosada objavljena proročanstva babe Vange smo već davno objavili, a njena ideja da će Treći svjetski rat  početi 2010. godine još uvijek se ne može nazvati promašenom, a da vidimo što kaže Lubčenko.

Baba Vanga je, po njemu, za 2014. godinu vidjela tri velika događaja. Prvi od njih je velika poplava na proljeće koja će biti tako katastrofalna da će "ploviti rijeka leševa".

>>Baba Vanga - biografija slijepe proročice>>

Drugo se viđenje odnosi na njenu Bugarsku koja bi nakon svibnja trebala krenuti u bolji život s novim čovjekom na čelu, visokim muškarcem koji treba doći iz inozemstva.

Treće i možda najkatastrofičnije proročanstvo odnosi se na novu pošast u obliku bolesti koja će biti gora od AIDS-a, a pogađat će prvenstveno muškarce. 

16.12.2013. 18:43:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
 1. avatar
  Robertini
  17.12.2013. 10:23
  Hmmm, 2010. je prošla, 3.svjetski rat NIJE počeo, ali se ta ideja ne može nazvati promašenom na kraju 2013. godine....

  Koješta.....ja mislio da ja bulaznim
 2. avatar
  Matija
  25.05.2014. 09:28
  a kako sad ovo komentiraš? ;)
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh