« Hi-tech
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
ZA GAMERE

NVIDIA najavljuje Hearthstone®: Heroes of WarcraftTM Pro/AM turnir

Vrhunski amateri i profesionalci se natječu za nagrade u vrijednosti od 25.000 dolara i kvalifikacijske bodove za Hearthstone World Championship

Hearthstone®: Heroes of WarcraftTM Pro/Am međunarodni turnir
Hearthstone®: Heroes of WarcraftTM Pro/Am međunarodni turnir (NVIDIA)
Više o

Hearthstone®: Heroes of Warcraft

,

NVIDIA

NVIDIA s ponosom najavljuje otvaranje besplatnih registracija za Hearthstone®: Heroes of WarcraftTM Pro/Am međunarodni turnir za poznatu igru baziranu na digitalnim kartama tvrtke Blizzard Entertainment na adresi  https://esports.geforce.com. Profesionalci i amateri će se natjecati online za dio ukupnog nagradnog fonda koji iznosi 25.000 dolara i kvalifikacijske bodove za svjetsko prvenstvo u Hearthstoneu. Uz novčane nagrade svi profesionalni igrači i 16 amatera koji uđu u uži krug će dobiti po jedan NVIDIA SHIELD tablet.

Registracije su otvorene do 19. ožujka i dio za skupine će biti od 26. ožujka do 14. svibnja. Finale turnira će se održati 16. svibnja kada će se 16 najboljih profesionalnih igrača suprotstaviti skupini od 16 najboljih amatera u "najbolji od 5" tipu natjecanja.

Premier mečevi će biti preuzeti na adresi www.Twitch.com/NVIDIA a komentatori će biti Dan "Frodan" Chou i Marcin "Gnimsh" Filipowicz. Među najboljim igračima će se naći i Cong "Strifecro" Shu, Janne "Savjz" Mikkonen i Jan "Faramir" Engelmann. Gledajte premier streamove uživo svaki tjedan četvrtkom navečer od 20:00 do 00:00 po PST vremenskoj zoni.

"Jako sam uzbuđen zbog suradnje s tvrtkom NVIDIA povodom komentiranja turnira za Hearthstone zajednicu," izjavio je Marcin "Gnimsh" Filipowicz. "Hearthstone je jedna od onih igara koje ne samo da su zabavne za igru već su također zabavne (možda i više) za gledanje. Jedva čekam da vidim što će se dogoditi na turniru."

04.03.2015. 12:18:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh