« Hi-tech
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
SAZNAJEMO

MiPow - make it different

Gotovo da nema proizvoda MiPowa koji nema prestižne nagrade za dizajnerska i komunikacijska rješenja poput "RED DOT" ili "IF AWARD"

MiPow brendovi su traženi
MiPow brendovi su traženi (E mobile)
Više o

MiPow

,

smart power

,

punjači

Proizvode brenda MiPow možemo podjeliti u četri osnovne grupe "SMART POWER", "HEADSETS & SPEAKERS", "CHARGERS, CABLES & COMPUTER ACCESSORIES" I "PLAYBULB".

MiPow je u principu od svakog tipa svog proizvoda napravio brend. Ne vjerujemo da je to bila strategija nego jednostavno prirodni tijek koji je osnovnu ideju svakog pojedinog proizvoda razvijao pred tržištem udovoljavajući željama i sugestijama kupaca.

Posljedica takvog pristupa su brojne nagrade cijenjene u svijetu potrošačke elektronike i dizajna. Gotovo da nema proizvoda MiPowa koji nema prestižne nagrade za dizajnerska i komunikacijska rješenja poput "RED DOT" ili "IF AWARD".

SMART POWER

Proizvodi iz ove grupe prije svega služe za punjenje baterija, telefona i drugih uređaja bez obzira da li se nalazite u automobilu, uredu ili ste u pokretu. Njihova odlika je praktičnost , robusnost i snaga. Baterijske rezerve dizajnom, kapacitetom, bojom birate prema svojim željama i potrebama. Ne trebate misliti na kabele jer imaju integrirane priključke za sve vrste iPhona i Android uređaja. Svi proizvodi su premijum kvalitete i neće razočarati svog korisnika bilo da su poklon ili osobni izbor.

HEADSETS & SPEAKERS

MiPow je u ovoj grupi proizvoda posvećen onima koji znaju što žele. Od ultra lakih Bluetooth slušalica do prijenosnih Bluetooth zvučnika iznimnih audio karakteristika.
Ove proizvode odlikuje izuzetna autonomija baterije, prenosivo i kompaktno rješenje kao i mogućnost korištenja zvučnika u "handsfree " modu u automobilima, telekonferenciji ili na neplaniranoj zabavi gdje možete puštati omiljenu glazbu po izboru.

CHARGERS, CABLES & COMPUTER ACCESSORIES

Punjači, kabeli, HUB ekstenzije tvrtke MiPow osim dizajna I praktičnosti ističu se izuzetnom kvalitetom što potvrđuje i Apple certifikat. U svojoj ponudi imaju kabele sa ligting, micro usb priključkom za koje se usuđujemo reći da su kvalitetniji od orginala, a možete odabrati više ponuđenih dužina (do 2m) što posebno dolazi do izražaja kod kuće kad vam je omiljeno mjesto udaljeno od punjača.

PLAYBULB

"Smart light" segment proizvoda u svijetu po našem mišljenju stvorio je upravo MiPow.
Radi se o spoju nekoliko poznatih tehnologija. LED tehnologija kao izvor svjetlosti, Audio kao izvor zvuka, Bluetooth kao način povezivanja i Aplikacija za smart uređaje kao način upravljanja.

Pojedine tehnologije objedinjene u PLAYBULB MiPow proizvodima daju dojmljiva rješenja.
PLAYBULB je nešto što će sigurno postati trend i sigurno neće proći neprimjećeno.

Žarulja sa standardnim grlom koja ima u sebi integriran zvučnik na lampi vašeg radnog stola sa glazbom koju volite stvara izuzetan ambijent....

PLAYBULB CANDLE dekoracija bez plamena koja se ponaša poput voštanice uz mogućnost mijenjanja boja. Sa svim PLAYBULB proizvodima upravljate uz pomoć besplatne aplikacije na vašem smart uređaju uz pomoć Bluetooth 4.0 tehnologije. Možete upravljati i sa grupom svijeća. Npr. na nekoj svadbi svi stolovi mijenjaju boju na način koji vi odaberete ili na romantičnoj večeri trepteće svjetlo voštanice prelazi u neku romantičnu boju.
Rođendani, razne zabave, opuštanje uz čarobna i terapeutska svojstva boja ovom proizvodu daje široki spektar primjene.

Ovo su definitivno proizvodi bez kojih se može živjeti ali svakako uljepšavaju i oplemenjuju život i ambijent u kojem se nalaze te ga čine drugačijim.

04.03.2015. 08:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh