« Seks
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
SAVJETI

Kako dragu dovesti do pravog orgazma

Priuštiti dragoj dobar, gromovit orgazam uvijek je prava stvar za vezu, pa evo nekoliko vrlo praktičnih savjeta kako to provesti u djelo

Dobar orgazam je uvijek tražen
Dobar orgazam je uvijek tražen (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

vaginalni orgazam

,

orgazam

,

muškarci

,

klitoralni orgazam

Orgazam je i dalje misterija nekim muškarcima, a na žalost i nekim ženama, pa se aksmen.com potrudio objasniti svojim čitateljima kako u četiri laka koraka doći do gromovitog orgazma na kojem će vam vaša draga biti itekako zahvalna.

Za početak, stavite malo parfema s mirisom mošusa, jer je miris najjače čulo kad se radi o seksualnoj privlačnosti. Mošus sjajno oponaša miris testosterona što će joj brzinom munje probuditi libido. Zanimljivo, sličan učinak ima i dječji puder.

Hladne noge nisu dobra stvar za uzbuđenost, stoga, potrudite se dragoj zagrijati noge kad krenete prema krevetu. Ništa bolje od dobre masaže u te svrhe, a sve zbog toga što topla stopala povećavaju šansu za doživljavanje orgazma. Ako imate pri ruci neki gel koji grije, iskoristite i njega, neće škoditi.

Nakon toga posvetite se oralnom zadovoljavanju svoje drage, i to na novi način. Naime, prejaka stimulacija samog klitorisa može biti kontraproduktivna, stoga, neka vaš jezik klizi s jedne strane na drugu poput klatna, tako ćete postići puno, puno više.

Uz to, neka vaša ruka klizi desnom stranom njenih leđa, jer će dodir na toj strani imati puno bolji učinak nego jednak dodir na lijevoj strani. Naime, lijeva strana mozga kontrolira desnu stranu tijela, što će u konačnici dovesti do ultimativnog cilja - sjajnog, blještavog, dugotrajnog orgazma. 

30.12.2013. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh