« Lifestyle GASTRO
objavljeno prije 11 godina i 9 mjeseci
ČASOPIS

Novi broj Maslinara na kioscima

U ovome broju poklanja svim čitateljima najopsežniji popis svih hrvatskih uljara s detaljnim informacijama o svakoj od njih

Novi broj Maslinara
Novi broj Maslinara (Maslinar)
Više o

Maslinar

,

novi broj

Novi broj najstručnijeg i najčitanijeg maslinarskog časopisa, Maslinar, napokon je stigao na kioske. Ona stara kako nakon sunca uvijek dođe kiša najbolje se pokazala nakon ovogodišnjeg dugog, vrućeg ljeta, kada je žedne masline i maslinike obilato okupala kiša.

Masline pune, maslinari zadovoljni, a prognoza kako će ovogodišnja berba biti dobra, ostvarena. Sad je nakon cjelogodišnjeg truda, strahovanja i nadanja preostalo samo obrati masline i preraditi ih u ulje.

Naravno da vas u tome poslu Maslinar nije hito ostaviti bez pomoći, pa tako, već tradicionalno, u ovome broju poklanja svim čitateljima najopsežniji popis svih hrvatskih uljara s detaljnim informacijama o svakoj od njih.

Tu su i savjeti za uspješnu berbu kroz koje vodi Maslinko, zatim tema broja o strojnoj berbi koja postaje sve popularnija i u Hrvatskoj, te uvijek zanimljiva maslinarska prognoza, s preporukom da masline uberete u listopadu, jer će studeni biti nepovoljniji za berbu. 

I još jedna napomena - ne zaboravite  se pretplatiti jer svi pretplatnici uz ovaj broj dobivaju sjajnu kuharicu Riba s maslinovim uljem.

17.10.2012. 11:24:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh