« Seks
objavljeno prije 12 godina i 5 mjeseci
JAČANJE STRASTI

Nezadovoljni ste seksualnim životom? Spavajte odvojeno

Brojni seksolozi zamijetili su novi trend u porastu - spašavanje seksualnog života bračnih parova tako da spavaju u odvojenim krevetima

Fotografija vijesti
Više o

ljubav

,

seks

,

spavanje

,

san

,

muškarci i žene

,

sretan brak

Da li ste se ikada zapitali nakon seksa: "zar stvarno moram spavati kraj ove osobe?". Ako jeste onda vas moramo informirati da niste jedini jer je u svijetu zabilježen sve jači trend da bračni partneri spavaju odvojeno, po mogućnosti u drugoj sobi, kako bi spasili kako svoj seksualni život tako i brak.

Razlozi su razni, možda netko od vas hrče kao motorna pila, možda netko tokom noći ide na zahod svakih pola sata, a možda netko toliko nemirno spava da se partner ujutro budi sav plav od modrica, no bez obzira tko je kriv činjenica je da se nekome remeti njegov san. Kako bi spriječili potencijalne sukobe koji bi se iz toga mogli izroditi, bračni parovi odlučuju spavati odvojeno.

Razmislite malo, nema svađi oko jastuka, nitko vam ne uzima pokrivač, ne dodiruju vas nečije hladne noge, nema udaranja tokom noći i nitko ne uzurpira vaš dio kreveta.

No, to nisu jedine pozitivne promjene koje vam se mogu dogoditi.

"Kod nekih parova odvojenost pojačava žudnju, kao da ponovno hodaju. Vođenje ljubavi u partnerovoj sobi, a potom vračanje u svoje odaje može biti nevjerojatno uzbudljivo", kaže seksualna terapeutkinja Denise Knowles.

No, da li će vama ta taktika pomoći, iskreno, ne znamo jer takve stvari su individualne. Možda se strast rasplamsa do nesagledivih razmjera, a možda se dodatno udaljite, no nikada nećete saznati ako ne probate.    

21.01.2012. 21:44:25
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh