« Žene
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
EH, DA ...

Navike koje ne smijete zanemariti kad uđete u vezu

Ulazak u vezu veći dio ljudi dočekat će s olakšanjem nakon perioda apstinencije, no to ne znači da se trebate potpuno promijeniti i izgubiti neke navike

Samci imaju neke zanimljive rutine ...
Samci imaju neke zanimljive rutine ... (Ilustracija)
Više o

samci

,

veze

,

navike

Samci imaju neke svoje male rituale koji im život ispunjavaju veseljem i užitkom, a najveća greška koju mogu napraviti nakon ulaska u vezu je - zaboraviti na njih. Ovo se naročito odnosi na žene koje se pod utjecajem nove ljubavi mogu prilično promijeniti, no ubrzo će primjetiti da im nešto nedostaje.

Stoga, ma kakav bio novi muškarac, izlasci s prijateljicama mogu se malo prorijediti, no nikako ne smiju potpuno prestai, jer prijateljice su tu oduvijek, a on možda neće biti ... Malo pametnog planiranja vremena i sve će biti u redu.

>> Dojadilo vam je biti solo? Promijenite život u 6 koraka >>

Jednako tako, odlasci u teretanu trebaju ostati u istom obujmu, jer postignutu formu treba održavati, to je ključno za dobro zdravlje, a ista se logika može primjeniti i na sve hobije koje imate.

Navika povremene promjene izgleda također ne smije biti zanemarena, jer to radite kako bi se osjećali bolje, a novom partneru može samo biti stimulativno da svako toliko ima "novu" dragu.

>> Pet pokazatelja da ste predugo sami >>

I da, ako ste u novoj vezi, i dalje trebate samostalno donositi neke odluke (druge, naravno, u dogovoru s partnerom), a jednaku slobodu koju tražite za sebe dajte i njemu - jedino tako ćete opet moći provesti mirnu večer uz omiljenu seriju ili filmove i čašu vina, kad je on vani s dečkima.

25.01.2015. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh