« Žene
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
UVJERLJIVOST

Koliko treba ženi da promijeni svog partnera

Kako je nestašica prinčeva na bijelom konju u zadnje vrijeme, žene sve više uzimaju partnere koji su "dobar materijal" i onda se bacaju na posao

Tu se mora nešto promijeniti :)
Tu se mora nešto promijeniti :) (Arhiva)
Više o

žene

,

veze

,

muškarci

,

promjena izgleda

Žene biraju partnere prema raznim karakteristikama, no jednu od njih uvijek stave u posebni ladicu prilikom ocjenjivanja - stil. Čak i ako muškarac nema stila ni za lijek, u slučaju da je sve ostalo u redu, žena će rado ući u vezu s njim jer je "dobar materijal" i krenuti s promjenama.

I ma koliko muškarci tvrdili da ih je teško ili nemoguće promijeniti, vrlo skoro će u njihovim ormarima s odjećom doći do velikog spremanja, a podaci jedne britanske tvrtke pokazuju da je za kompletni makeover ženama potrebno samo pola godine.

>> Kako žena može promijeniti muškarca nabolje >>

Tek toliko da muškarci ne pomisle da se to njima ne može dogoditi - čak dvije trećine žena mijenja izgled svog muškarca, dokazano ...

Najveći je problem odjeća kojom je nezadovoljno više od trećine žena, frizura smeta malo više od petine žena, a čak devet posto žena ušlo je u vezu s partnerom koji im ne miriši dobro, no očito misle da je to moguće promijeniti u rekordno kratkom roku.

>> Čega se muškarci najviše boje u braku >>

Još malo brojki - potrebno je prosječno 192 dana za promjenu izgleda partnera, a polovina žena redovito svom dragom kupuje odjeću koju misli da on mora nositi i to čak 21 komad godišnje. 

23.01.2015. 20:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh