« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci
žila sa sjenika

Nastavlja se suđenje u slučaju Hodak

Godinu dana nakon ubojstva Ivane Hodak nastavlja se suđenje Madenu Šlogaru dok javnost i dalje sumnja da je on počinitelj

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Damir Krajač/Cropix)
Više o

slučaj Hodak

,

Mladen Šlogar Žila

Danas se, godinu dana nakon što je brutalno ubijena Ivana Hodak, nastavlja suđenje protiv optuženog Mladena Šlogara Žile. Suđenje je počelo na zagrebačkom Županijskom sudu 22. rujna, kada se optuženik nije izjasnio o krivnji jer se, kako je sam rekao, nije stigao dogovoriti sa svojim odvjetnikom. Potom je izjavio da ne bi iznosio obranu tijekom postupka, niti se očitovao o krivnji, što je sud protumačio kao poricanje krivnje za zločin, no njegovo prijašnje priznanje uzet će se kao relevantno.

Šlogar je Ivanu navodno ubio iz osvete njezinom ocu, odvjetniku Zvonimiru Hodaku, jer mu nije pomogao sačuvati posao u ŠRC Mladost. Žila je nakon toga morao prodati stan kako bi preživio, a kad je novca nestalo preselio se u sjenik. Ako ga sud proglasi krivim, prijeti mu maksimalna zatvorska kazna od 40 godina.

Iako roditelji i prijatelji ubijene djevojke ne sumnjaju u policijski posao, ipak smatraju da je službena priča o ubojstvu neistinita.

06.10.2009. 00:14:31
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    hocu pravdu
    06.10.2009. 09:05
    zbog ovog slucaja bi cijela vlada, uskok, bajic i mup trebali zavrsiti u zatvoru. valjda nitko normalan u ovoj zemlji ne vjeruje da je beskucnik ubio ivanu!!!! pokusavaju nam prodat glupost stoljeca.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh