« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 11 godina i 5 mjeseci
MLJAC

Narančama protiv viška kalorija

Naranča će najbolje pomoći u detoksikaciji organizma i vraćanju probave u punu funkciju nakon prazničnog napada šećera i masnoća

Na brzinu do energije i bolje probave
Na brzinu do energije i bolje probave (Arhiva)
Više o

vitamin C

,

detoksikacija

,

naranča

,

probava

,

vlakna

,

ubrzavanje probave

Natrpali ste se preko Božića raznih delicija i kolača i teško vam je i disati, a kamoli hodati svijetom? Za pomoć se obratite čudesnoj naranči, voću kojeg u ovo doba godine ima na svakom koraku po dobrim cijenama. 

Vama treba dodatna energija i nešto što će vam pokrenuti probavu, pa je baš zato naranča idealno rješenje zbog bogatstva vitamina C i vlakana.

Uobičajeni problem nakon ovakvih dana je spora probava koja se muči sa svim što ste natrpali u sebe, a nema baš hranjivih nutrijenata i vlakana u sebi. Vama treba detoksikacija, a naranča je idealan partner u tom teškom zadatku.

Sjajna stvar kod ovih napitaka je što se pripremaju jednostavno, djeluju brzo i izuzetno učinkovito, pa ih možete napraviti i na poslu.

Frape od naranče za detoksikaciju

- 2 naranče
- čašica jogurta
- banana
- žličica meda
- žličica limunovog soka

Sve navedeno strpati u blender, izmiješati i uživati u ukusnom i zdravom frapeu.

Narančin sok za detoksikaciju

- 4 naranče 
- žličica meda
- žličica limunovog soka

Za razliku od prvog napitka, za ovaj vam ne treba ništa osim cjedila za agrume, a spretniji mogu iscijediti naranču i limun i bez toga. Nemojte procijediti narančin sok, ostat ćete bez dragocjenih vlakana u pulpi.

Uživajte!

27.12.2012. 09:05:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh