« Život
objavljeno prije 10 godina
SAVJETI

Najveće greške na prvom spoju

Kad ste već dogurali do prvog spoja, bio bi red i da tamo ispadnete u najboljem svjetlu, a ne da sve zabrljate

Ne ovako, naravno ...
Ne ovako, naravno ... (Shutterstock)
Više o

prvi spoj

,

savjeti

,

spoj

,

greške

Prvi spoj jednako je traumatičan za oba spola, a osobe su pune stresa od očekivanja i straha od odbijanja, pa nije ni čudo da se tada događaju greške i ispaljuju gluposti koje inače ne bi rekli ni u ludilu.

Stoga, ma kako iskusni bili u spojevima, vrijedi podsjetiti na neke stvari koje uvijek treba izbjegavati. Za početak, nemojte glumiti da ste netko tko zapravo niste. Ako pušite, pijete ili jedete meso, a potencijalni novi partner to ne radi, pošteno priznajte, jer će istina o tome prije ili kasnije izaći na otvoreno i onda ćete biti u velikim problemima. 

No, dobar dio ljudi u strahu radi i veće greške u pripremi prvog spoja, pokušavajući ga napraviti što nevinijim. Tako poziv na poslijepodnevnu kavu zapravo nije poziv na spoj, nego poziv na prijateljstvo i prilično će razočarati drugu osobu ako se nadala pravom, večernjem spoju.

Jednako tako, oštricu prvog spoja ne smijete ublažavati niti pozivom na izlazak u većem društvu, jer će to potencijalnom partneru dati do znanja da nećete ili vas je strah ostati s njim ili njom nasamo. Poruka i nije neka, slažete se?

Kad dođete na spoj, koji je navečer i samo ste vas dvoje, jednu jedinu stvar ne smijete spominjati  - bivše. Ako razvežete o prošloj vezi i vašem bolnom srcu, druga će se osoba s pravom pitati treba li vam nova veza ili psiholog.

I da, ako se predomislite i ne želite otići na dogovoreni spoj, imajte toliko pristojnosti da nazovete nesuđenog partnera ili partnericu i kažete točno to - muljanje s umorom samo će povrijediti osobu koja vam nije nanijela nikakvo zlo. 

24.04.2014. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh