« Knjiga
objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci
ABRAKADABRA

Najveća online knjižara u Hrvatskoj

Online knjižara s 25 000 naslova čeka vas na webshopu Abrakadabra.com, naručite najnovije izdanje serije o Harryju Potteru, ali i brojne druge naslove domaće i svjetske književnosti

Abrakadabra ima sve ...
Abrakadabra ima sve ... (Abrakadabra)
Više o

Abrakadabra webshop

,

knjige

Volite li knjige, razveselit će vas vijest da je najveća online ponuda knjiga u Hrvatskoj, s čak 25 000 naslova, dostupna sada putem Abrakadabra.com. Dodatan plus svakako jest besplatna dostava na kioske Tiska i Paketomate.

Bilo da tražite roman za opuštanje uz dekicu i topli napitak, slikovnicu za najmlađe ili možda priručnik za studij ili posao, od sada sve to i još više možete pronaći na jednom mjestu i u samo par klikova.

I domaći autori i strani autori

Široka ponuda domaćih i stranih književnika zasigurno će razveseliti i najzahtjevnije knjigoljupce, od posljednjeg romana Jonathana Franzena „Čistoća" i legendarnih djela Gabriela Garcia Márqueza do najnovijih izdanja izvrsnih hrvatskih autora, poput Marine Vujčić, Zorana Ferića i Ludwiga Bauera.

Ljubiteljice ljubavnih romana također će doći na svoje u bogatoj ponudi naslova koji vas vraćaju na početke vaših ljubavnih jada i uspjeha, a svima koji vole čitati u hodu ili u javnom prijevozu dobro će doći džepna izdanja bestselera svjetske literature.

Bojanke za djecu i odrasle

Najmlađe, koji se tek upoznaju sa svijetom pisane riječi, čekaju vesele slikovnice i čudesne priče, a tu su i bojanke za poticanje mašte koje više nisu rezervirane samo za djecu. Na top ljestvicama najprodavanijih knjiga sve češće se nalaze i bojanke za odrasle, koji su idealan način za opuštanje od stresa.

Stručni naslovi

Ako ste pak u potrazi za literaturom za studij ili želite usavršiti svoje profesionalno znanje, na webshopu Abrakadabra.com čeka vas kvalitetna ponuda djela iz teorije umjetnosti, društvenih, prirodnih i tehničkih znanosti te mnogih drugih područja interesa.

Uz čak 25 000 naslova, na webshopu Abrakadabra.com svatko može pronaći knjigu za sebe i druge, a kupljeno besplatno stiže na kioske Tiska i Paketomate bilo gdje u Hrvatskoj. Možete odabrati i plaćanje na rate, svim karticama i bez kamata, a svakom kupovinom sakupljate bodove na vašem MultiPlusCardu.

28.09.2016. 15:03:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Damir
    15.07.2020. 18:55
    Poštovani,
    veselinas što vas možemo obavijestiti da je nedavno u Zagrebu osnovana nova izdavačkakuća  „Quizomnia“! Ovdjeje poveznica na mrežnu stranicu:  http://www.quizomnia.com/izdava269ka-djelatnost.html .             U nastavku možete pročitati više o prvoj knjizi koju smoobjavili – o romanu Damira Jelenskog SUROVA REINKARNACIJA SPARTE. Oknjizi:             SUROVA REINKARNACIJA SPARTE roman je koji će sigurnozaintrigirati ljubitelje distopijske literature!  Premda pisan prije no što smo distopijske temepočeli živjeti u stvarnosti, prije krize uzrokovane korona virusom, roman jenaznačio, objasnio, pa i predvidio uzroke i posljedice onoga što nam se upravodogađa.             Radnja distopijskoga romana Surova reinkarnacijaSparte prati životnu priču obitelji Nord u uvjetima razvijene demokracije temeljene na visokim moralnimvrijednostima. Iako su uvjeti života i djelovanja dramatično različiti oddanašnjih uvjeta koji su u velikoj mjeri povezani s kapitalom i novcem,obiteljski i prijateljski odnosi slični su odnosima s početka razvojačovječanstva. Roditeljski osjećaj zaštite potomstva zapisan je u našoj genskojstrukturi kao čimbenik koji odlučuje kako će u kritičnoj situaciji reagiratiroditelj, a kako osoba bez djece. Iako distopijsko društvo fiktivnogapustinjskog grada Qatara Sahara funkcionira bez novca, nije lišeno pokretačkemotivacije u obliku napredovanja na društvenoj hijerarhijskoj ljestvici, štomože donijeti opće dobro, ali i osobnu štetu.             Surova reinkarnacija Spartepovezuje drevne, današnje i futurističke ideje o moralnom funkcioniranjudruštva na dobrobit svih članova zajednice – materijalnu ili psihološku.             Roman traga za odgovorom na pitanje: mogu li ljudistvoriti sretno društvo za sve članove zajednice? Krenite u dinamičnupotragu s glavnim junakom Robertom!Oautoru: Damir Jelenski rođen je prije53 godine u Varaždinu. Diplomirao je geografiju na PMF-u u Zagrebu, a od 1992. godinebio je profesor geografije u Gimnaziji Tituša Brezovačkog u Zagrebu. Od 1997.do 2001. godine živio je u Berlinu. Od 2004. godine ravnatelj je GimnazijeTituša Brezovačkog. Koautor je nekoliko udžbenika iz geografije za gimnazije.             Ako ste zainteresirani za prodaju knjige po cijeniod  89,00 kn, molim vas javite nam se za dogovor.Akosmatrate da bi vaše kupce mogla zanimati promocija ove knjige, autor će imju rado predstaviti u vašem prostoru. IBAN: HR3323600001102866108Na vaš zahtjev šaljemoponudu za plaćanje.S poštovanjem,Sanda Jelenski, urednica 091 233 22 61
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh