« Knjiga
objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci
ČITAJ KNJIGU!

Književna večer uz Alis Marić, Ingrid Divković i Kate Mitchell

Poslastica za sve zaljubljenike u knjigu: Književna večer uz Alis Marić, Ingrid Divković i Kate Mitchell u Gradskoj knjižnici Kaštela

Sjajna književna večer
Sjajna književna večer (Arhiva)
Više o

književna večer

,

Gradska knjižnica Kaštela

,

Alis Marić

,

Ingrid Divković

,

Kate Mitchell

Kao uvod u Mjesec hrvatske knjige, Gradska knjižnica Kaštela u četvrtak, 13. listopada s početkom u 18.00 sati u Muzejskom prostoru Podvorje u Kaštel Sućurcu organizira književnu večer "Čitaj knjigu" uz Alis Marić, Ingrid Divković i Kate Mitchell.

U sklopu književne večeri, Alis Marić, autorica najčitanijeg hrvatskog bloga o knjigama "Čitaj knjigu" predstavit će svoj projekt, kao i dvije knjige njene suradnice Ingrid Divković: "Knjiga za divlju ženu" i "Je.e li vas ego" te najnoviji ljubavni roman Kate Mitchell "Potrgani veo".

ALIS MARIĆ je strastvena čitateljica i blogerica iza koje stoji nadaleko čitan i popularan blog te najčitanija Facebook stranica o knjigama u regiji "ČITAJ KNJIGU", dok je INGRID DIVKOVIĆ spisateljica i blogerica s dvije iznimno čitane knjige iz publicistike. KATE MITCHELL je autorica brojnih ljubavnih romana, koju mediji vole nazivati "hrvatskom kraljicom ljubavnih romana".

Autorice će govoriti o ljubavi prema knjigama, pisanju, životu, kao i o svim ostalim zanimljivim temama.

09.10.2016. 15:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh