Metro-portal.hr

objavljeno 28.09.2016. 15:03:00
ABRAKADABRA

Najveća online knjižara u Hrvatskoj

Online knjižara s 25 000 naslova čeka vas na webshopu Abrakadabra.com, naručite najnovije izdanje serije o Harryju Potteru, ali i brojne druge naslove domaće i svjetske književnosti

Abrakadabra ima sve ...
Abrakadabra ima sve ... (Abrakadabra)

Volite li knjige, razveselit će vas vijest da je najveća online ponuda knjiga u Hrvatskoj, s čak 25 000 naslova, dostupna sada putem Abrakadabra.com. Dodatan plus svakako jest besplatna dostava na kioske Tiska i Paketomate.

Bilo da tražite roman za opuštanje uz dekicu i topli napitak, slikovnicu za najmlađe ili možda priručnik za studij ili posao, od sada sve to i još više možete pronaći na jednom mjestu i u samo par klikova.

I domaći autori i strani autori

Široka ponuda domaćih i stranih književnika zasigurno će razveseliti i najzahtjevnije knjigoljupce, od posljednjeg romana Jonathana Franzena „Čistoća" i legendarnih djela Gabriela Garcia Márqueza do najnovijih izdanja izvrsnih hrvatskih autora, poput Marine Vujčić, Zorana Ferića i Ludwiga Bauera.

Ljubiteljice ljubavnih romana također će doći na svoje u bogatoj ponudi naslova koji vas vraćaju na početke vaših ljubavnih jada i uspjeha, a svima koji vole čitati u hodu ili u javnom prijevozu dobro će doći džepna izdanja bestselera svjetske literature.

Bojanke za djecu i odrasle

Najmlađe, koji se tek upoznaju sa svijetom pisane riječi, čekaju vesele slikovnice i čudesne priče, a tu su i bojanke za poticanje mašte koje više nisu rezervirane samo za djecu. Na top ljestvicama najprodavanijih knjiga sve češće se nalaze i bojanke za odrasle, koji su idealan način za opuštanje od stresa.

Stručni naslovi

Ako ste pak u potrazi za literaturom za studij ili želite usavršiti svoje profesionalno znanje, na webshopu Abrakadabra.com čeka vas kvalitetna ponuda djela iz teorije umjetnosti, društvenih, prirodnih i tehničkih znanosti te mnogih drugih područja interesa.

Uz čak 25 000 naslova, na webshopu Abrakadabra.com svatko može pronaći knjigu za sebe i druge, a kupljeno besplatno stiže na kioske Tiska i Paketomate bilo gdje u Hrvatskoj. Možete odabrati i plaćanje na rate, svim karticama i bez kamata, a svakom kupovinom sakupljate bodove na vašem MultiPlusCardu.

28.09.2016. 15:03:00
http://metro-portal.hr/najveca-online-knjizara-u-hrvatskoj/100444/