« Muškarci
objavljeno prije 11 godina i 2 mjeseca
KAKVI FRAJERI!

Najvažniji trenutci u životu svakog muškarca

Od kolijevke, pa do groba, najljepše je samačko doba - neformalna je krilatica svakog frajera koji drži do sebe. Ili ipak nije? Pročitajte i recite vi nama

Fotografija vijesti
Više o

samci

,

muškarci i žene

,

što muškarci žele

,

oženjeni

,

frajeri

Život prosječnog frajera puno je manje zagonetan i kompliciran nego što prosječna žena misli. Naime, muškarac se jednostavno hrabro otisne u avanturu, čineći sve da ga ne zezne pretjeranom količinom cuge, žena i loših poslovnih odluka. Portal Guyism donosi popis najvažnijih trenutaka u muškarčevom životu, a mi vam prenosimo najbolje od njih.

 

1. Trenutak kad se prvi put potuče... i izgubi Pokazivanje snage na pet godina mlađem klincu koji vas je slučajno zakačio laktom na hodniku škole možda je dobar način da ostanete u formi, ali mladog muškarca u formativnim godinama ništa na ovom svijetu ne može naučiti životu kao dobivanje poštenih batina od nekog komu se zamjerio. Ne brinite, u svijetu školskih tuča bit će puno prilika da sve to vratite, ali prizor vlastite krvi s usnice na tuđoj šaci učinit će vas osobom kojoj niti jedna životna prepreka neće biti prevelika. Što su dobivanje otkaza, gubitak vozačke zbog prebrze vožnje ili.... bilo što drugo.

2. Trenutak kad dobije posao iz snova... i shvati da i na njemu treba raditi Prema statistici za 2009. godinu prosječni hrvatski radnik godišnje „izgubi" 1688 sati radeći nešto korisno. To je znatno manje od prosječnog Korejca, ali i znatno više od, vjerovali ili ne, prosječnog Nijemca. Bilo kako bilo, čak je i posao iz snova posao, odnosno nešto što od nas zahtjeva barem minimum mentalnih i/ili fizičkih napora, a to samo po sebi pobija koncept nečega „iz snova". Ukoliko mislite da bi vaš idealni posao bio onaj poput osobe zadužene za ukrućivanje bradavica Playboyevih modela, mogli biste se jako razočarati. Naime, ti tipovi rade i po 14 sati dnevno, plaće su im katastrofalne, a u hijerarhiji se nalaze niže od ljudi zaduženih za držanje mikrofona. Je li diranje umjetnih bradavica na umjetnim grudima doista vrijedno toga? (odgovor: Apsolutno)

3. Trenutak kad izgubi djevičanstvo... za svega 46 sekundi Dugo smo razmišljali kojim bismo riječima mogli opisati trenutak kad muškarac prvi put okusi slasti seksualnog iskustva, a da pritom ne budemo vulgarni. Pokušajmo ovako: Zamislite slijepca koji nakon 40 godina života u mraku konačno po prvi put ugleda Sunce, samo kako bi istog trena maknuo pogled s njega, shvaćajući njegovu snagu. S druge strane, 46 sekundi za prvi put uopće nije loše, pa gledali ste i vi Američku pitu. Ne obazirite se na njene primjedbe, jednom kad ju oženite 46 sekundi neće dobivati niti za blagdane.

4. Trenutak kad mu neka kučka slomi srce... nakon čega se zakune da će njene grijehe platiti ostatak ženskog roda Žene troše hrpetinu novaca i vremena pokušavajući shvatiti muški mozak. Točnije, onaj dio muškog mozga koji se odnosi na žene. S druge strane, niti jedna od njih ne shvaća jednu jednostavnu istinu. Naime, muškarac se u životu iskreno zaljubljuje samo jedan jedini put, tamo negdje sa 16 godina. Na njegovu žalost (a kasnije i na žalost svih njegovih žena) to obično bude u najpametniju/zgodniju/bistriju djevojku iz razreda, čiji frajer ima 24 godine i vozi Golf četvorku. Takva nema niti malo problema da našem nesigurnom i zaljubljenom junaku potpuno slomi srce i baci ga niz rijeku. Slomljen, naš se muškarac počinje postupno hladiti, kako od žena, tako i od veza. I počinje polako planirati svoju osvetu. Njegovo vrijeme tek dolazi.

5. Trenutak kad prvi put nađe svoj penis... i više ga nikad ne ispusti iz vida „I kako čovjek je mali, a život je k'o rijeka, možda još večeras upozna mog.... mog veseljka" pjevaju TBF-ovci u svojoj pjesmi „Veseljko", svojevrsnoj odi najvažnijoj primarnoj muškoj stvari na svijetu. Jednom kad muškarac shvati čemu sve penis služi, on postaje centralni dio njegovog svemira, os vrtnje i sama duša muškog bića. Žene će, sasvim očekivano, samo kolutati očima na ovu mušku preokupiranost svojom „motkom", „alatkom" i svim ostalim prostim i manje prostim izrazima, ali mi frajeri znamo da bi sve promijenile mišljenje da imaju muda. O draga, o slatka, o slou bo doo!

04.04.2013. 20:14:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh