« Iza ogledala
objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci
NOVI SVJETSKI POREDAK

Najvažnija tajna društva i krugovi moći koji upravljaju svijetom

Koje skupine potajno upravljaju svijetom i kako namjeravaju ostvariti svoj konačan cilj - Novi svjetski poredak?

Illuminati vladaju svijetom?
Illuminati vladaju svijetom? (Facebook/Wikipedia)
Više o

teorije zavjere

,

Bilderberg Group

,

novi svjetski poredak

,

Iluminati

,

skull & bones

,

Bohemian Grove

,

The Fellowship

Skupine koje se najčešće spominju u kontekstu teorija zavjera, Novog svjetskog poretka i upravljanja svijetom iz drugog plana:

Iluminati
Skupina prosvijetljenih osnovana 1. svibnja 1776. u njemačkom Ingolstadtu. Radi se o najtajanstvenijem i najmoćnijem društvu koje prema teoretičarima zavjera iz drugog plana vlada svijetom. Navodno upravljaju masovnim medijima. Nemaju web stranicu, nije poznato tko ih predvodi niti gdje im se danas nalazi sjedište. Svojedobno najmoćniji član bio je europski bankar Mayer Amschel Rothschild. Posljednju tajnu, ultimativni put do Novog svjetskog poretka (Novus Ordo Seclorum), poznaju samo članovi koji su došli do najvišeg kruga (rex).

>>Iluminati u glazbi - skrivene poruke Rihanne, Lady Gage, Jay-Zja,...

Skull & Bones

Družba Bilderberg
Osnovao ju je nizozemski princ Bernhard 1954. u hotelu Bilderberg u nizozemskom gradu Oosterbeek. Službeno sjedište danas se nalazi na Sveučilištu Leiden u Nizozemskoj. Družbom predsjeda Etienne Davignon iz belgijskog energetskog koncerna Suez-Tractebel. Svake godine se održava konferencija na kojoj sudjeluje 130 utjecajnih osoba iz medija, vojske, politike, obrazovnog sustava i plemstva. Navodno stoje iza naftne krize 1973., ujedinjenja Njemačke i rata u Iraku 2003.

>>Glavne teme tajanstvene skupine Bilderberg 2010.

Skull & Bones
Studentsko udruženje osnovano 1832. na Sveučilištu Yale gdje se i danas nalazi sjedište. Nije poznato ime predsjednika ni užeg vodstva. Službeno ime skupine glasi "Russell Trust Association". Članovi svake godine tajnim ritualom primaju 15 novih studenata (od 1991. u konkurenciju ulaze i studentice). Pretpostavlja se da trenutno u svijetu ima oko 600 živućih članova (poduzetnika, diplomata, direktora CIA-e, bivših predsjednika SAD-a) od kojih je četvrtina aktivna. Godišnja skupština održava se na otoku Deer Island. Bonesmen i Boneswomen u SAD-u navodno djeluju kao podružnica Iluminata.

Novi svjetski poredak

Bohemian Grove
Skupina kojom predsjeda stanoviti Jay Mancini osnovana je 1878. u San Franciscu. Bohemian Grove je zapravo kampirališne veličine 1100 hektara koje se nalazi 100-njak kilometara sjeverno od San Francisca. U vlasništvu je Bohemian Cluba i godišnje okuplja 2000 utjecajnih muškaraca iz gospodarstva, umjetnosti, politike i medija. Člansku iskaznicu navodno imaju svi bivši američki predsjednici iz redova Republikanaca.

>>Zanimljive teorije zavjere koje bi mogle biti istinite

The Fellowship
"The Fellowship Foundation" poznata je i pod imenima "The International Foundation" i "The Family". Radi se o najmoćnijoj protestantskoj skupini u SAD-u koja je odlično povezana s političkim krugovima (od Eisenhowera do Obame). Osnovana je 1935. u Arlingtonu (Virginija), a službeni predsjednik je Douglas Coe. Članovi 'obitelji' okupljaju se svake godine u Washingtonu i diskutiraju o aktualnim događajima u svijetu.

Put do Novog svjetskog poretka1. Globalizacija - ekonomska moć u rukama manjeg broja poduzeća

2. Zajednička valuta i financijske institucije - države gube vlastite valute, stvarna moć je u zajedničkim organizacijama koje povećavaju ovisnost država o bankama kroz zaduživanje. Konačan cilj je zajednička svjetska valuta kojom će upravljati manja skupina.

3. Tajne službe - tijela koja se ne vode demokratskim načelima, ljudske slobode ih ne zanimaju.

4. Masovni mediji - sustavno pranje mozga kroz kontrolu medija kako bi se stanovništvo usmjerilo prema Novom svjetskom poretku.

5. Sirovine, voda i hrana - kontrola svih važnih sirovina i kemikalije u hrani koje mijenjaju ljudsko ponašanje.

6. Čipovi - umetanje RFID čipova ispod kože za nadzor i upravljanje ljudima (ciljevi se djelomično postižu i čipovima u putovnicama, bankovnim karticama...)

7. Klimatske promjene, terorizam, ratovi - manipulacija svjetskim događajima.

23.10.2013. 11:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh