« Iza ogledala
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
PRANJE MOZGA?

Iluminati u glazbi - skrivene poruke Rihanne, Lady Gage, Jay-Zja,...

VIDEO - Pjesme i spotovi najpopularnijih glazbenika prepuni su simbolike koja se povezuje s Iluminatima

Rihanna - Umbrella
Rihanna - Umbrella (YouTube)
Više o

Rihanna

,

Christina Aguilera

,

Bilderberška skupina

,

novi svjetski poredak

,

Jay-Z

,

Iluminati

,

subliminalne poruke

Imali su teško djetinjstvo, bili okruženi nasiljem i drogama, ili su jednostavno bili neugledni, iskompleksirani i imali ambiciozne roditelje. Priče koje stoje iza glazbenika koji danas vode glavnu riječ u glazbenoj industriji, pogotovo hip-hopu, nalikuju jedna na drugu.

Kako su uspjeli? Tko ih je pogurao i stoje li iza Jay-Zja, Rihanne, Christine Aguilere, Lady Gage i drugih Iluminati? Njihove pjesme i spotovi otvaraju prostor za sumnju, a upravo se time bavi vrlo zanimljiv dokumentarac Illuminati : The Music Industry Exposed koji se u više dijelova može besplatno pogledati na YouTubeu.

Iluminati, Slobodni zidari, promicatelji Novog svjetskog poretka, Bilderberzi, globalna financijska elita i njihovi utjecajni prijatelji prema zastupnicima teorija zavjera čine jednu te istu skupinu koja potajno vlada svijetom i sustavno manipulira ljudima.

;

Glazba, koju svakodnevno konzumiraju milijuni, odličan je skoro besplatni medij za slanje skrivenih poruka i plasiranje simbola s dugoročnim, kumulativnim ciljem kontrole uma. Današnja glazbena industrija je navodno prepuna zvijezda iza kojih stoje Iluminati koji svoju moć iskazuju subliminalnim porukama.

Piramide, masonsko oko i Rain Man

U tom kontekstu autori dokumentarca spominju Madonnu, Britney Spears, Rihannu, Lady Gagu i Christinu Aguileru. Potonja se na glazbenu scenu nedavno pokušala vratiti upravo pomoću "mračne strane". Aguilerin album Bionic, a pogotovo pjesma "Not Myself Tonight" obiluje skrivenim porukama. Spot je prepun fetiša, orgija, žena, lezbijskih scena, a Xtina je polu-čovjek, polu-robot. Posebno se ističe sveprisutno "oko masona". Aguilera je među Iluminate navodno primljena zajedno s Britney Spears simboličnim, javnim ritualom. Na dodjeli MTV-jevih nagrada 2003. zajedno su otpjevale "Like A Virgin" (simbol čistoće, naglašen i kostimima-vjenčanicama), na pozornicu potom stiže "Visoka svećenica" Madonna (simbolično u crnom). Predstava završava ritualnim zajedničkim poljupcem.

Slična simbolika pronalazi se i u spotu Rihanne za veliki hit Umbrella. Slučajno ili ne, prikazuju se kratki isječci Rihanne u piramidi (znak Iluminata), a aktualizira se i uloga tzv. "Rain Mana" koji se redovito pojavljuje u riječima pjesama hip-hopera. Rihanna ga simbolično koristi u videu u obliku kiše/vode, opet simboličnih šest puta. Pogledajte objašnjenje:


Ovdje možete pogledati masonsku simboliku u spotovima Jay-Zja (apsolutnog vladara glazbene industrije, samostalnim pjesmama, ali i ulogom u karijerama Rihanne, Alice Keys...) i drugih glazbenih zvijezda, navodnim glasnogovornicima Iluminata.

Iluminatima se pripisuju okultne vještine i poznavanje tajnih znanja kao i napredno razumijevanje psihologije koje ide dalje od današnjeg marketinga i PR-a. Kontrolom glazbene (ali i filmske te televizijske) industrije mogu masi slati svoje poruke koje su redovito povezane sa zlostavljanjem, nasiljem i podjelom.

Cilj je stvaranje kaosa i neslaganja među stanovništvom iz kojeg oni onda izvlače svoje koristi, tvrdi Matthew Delooze, teoretičar zavjera koji opasnost vidi i u glazbenim festivalima. Posjetitelji misle da se odlično zabavljaju, s koncerta se vraćaju dobro raspoloženi, ali su u stvarnosti izloženi pranju mozga i manipulacijama.

Više o manipulaciji Iluminata možete saznati OVDJE

15.01.2011. 12:46:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    la
    15.01.2011. 13:27
    Samo tako, industriju treba raskrinkati, ima tu još kruha...
  2. avatar
    ivana
    15.01.2011. 19:58
    to su gluposti.
  3. avatar
    Matija
    17.01.2011. 18:58
    Ivana ti si jedna velika glupost i njihova ovca koja radi tocno sto ti i kazu! To dokazujes ovim komentarom!
  4. avatar
    miki
    13.02.2011. 20:40
    pa koji normalani, odrasli covjek jos slusa muziku???
    muziku sluzaju tinejdjeri i vec isprani tako da se
    nema tu sta ispirati. Muzika samo stvara buku i metez, tisina lijeci.
  5. avatar
    Ivan Abramović
    13.10.2011. 19:56
  6. avatar
    Ljubitelj Glazbe
    22.06.2012. 12:02
    - I što bi ovaj posljednji video značio da je i papa iluminati (pojavljuje se i njegova slika) o.o
  7. avatar
    yngwie
    18.08.2012. 10:59
    Sve ovo je objašnjeno u Estulinovoj knjizi Institiut Tavistock, mislim da je i ovo iz te knjige, barem jedan dio
  8. avatar
    raf
    25.03.2013. 16:42
    Mislim da je to sveopsta histerija (tajna vlada,konspiracija,iluminati) ., ko je malo citao istoriju mogao je primetiti da je u svim civilizacijama postojala vladajuca elita i stanovnistvo druge kategorije (robovi,kmetovi) . U staroj grckoj demokratija u Atinskom polisu je vazila samo za malobrojne Atinjane , dok je mnogobrojniji narod iza zidina polisa robski obavljao sve poslove za prehranu i opskrbu Polisa . To vazi za sve civilizacije . To je u ljudskoj prirodi , ko zeli da se bori sa tamom prvo nek je pobedi u samom sebi , sramotno je samo blebetati na netu . Svaki iskusan i mudar covek zna da se i u njemu samom krije Tiranin .
  9. avatar
    Lana
    11.05.2013. 11:16
    Pa da! Papa je illuminat! Vatikan uopče nije sveta zemlja! Tamo su vi illuminati! Oni su SVUGDJE! samo što vi to ne kužite! Illuminati će nas uništit! To je smak svijeta TO!! A ne ono da će se zemlja sama od sebe raspuknut na komadiće nego će to illuminati napravit! najbogatiji su!
  10. avatar
    Elvis
    01.07.2013. 11:26
    Britney Spears jeste bila žrtva ILUMINATA ali NIKADA nije njima pripadala,a ona je i jedina koja njima ne pripada,jer kada su oni vidjeli da kroz svoje pjesme njih odaje(Rebellion,Mona Lisa i cijeli Doll album) uz pomoć medija su je strpali u ludnicu i oteli joj djecu! Ona je prestala sa svojom pobunom(Rebellion) i tada su je pustili, a što se tiče poljubca s Madonom,one su se poljubile uz Madonin nagovor , dok Britney nije ništa znala da se o tome radi! Jako je tužno što su ljudi zaboravili ko je bila Britney Spears , a ja ću vam reći ko je ona! ONA JE JEDINA KOJA JE BILA TOLIKO JAKA DA SE NE PRIDRUŽI NJIMA!Madona,Kesha,Michael J.,Lady Gaga,Rihanna,Jay Z,Katy Perry i ostali su kako oni kažu prodali dušu i njima se pridružili !!!
  11. avatar
    Alina
    01.07.2013. 11:29
    Britney nije jedna od njih , a ni Enrique Iglesias također!
  12. avatar
    hana
    17.07.2013. 23:00
    To je grozno. Ne mogu ih više slušati. Ne mogu vjerovati da je neko sposoban učiniti tako nešto.
  13. avatar
    SimunidaaPuhic
    01.02.2014. 10:16
    ILLUMINAT , SRAM IH BILO
  14. avatar
    Irma
    12.06.2014. 07:45
    Illuminati Nedo mi Dragi Bog
    Prodati Đavolu dušu
    a svi čemo mi pred Allaha
    A oni prodali Đavolu dušu
    Radi slave jaoo
  15. avatar
    Anticionist
    18.05.2015. 09:01
    @Matija, ajd kretenčino, šuti tamo i ne sramoti se, teška si zatucana klošarčina stoga se ne zamaraj stvarima koje si totalno nesposoban shvatit. Bjež tamo, tupava ovco! Kakav debil, hahah
  16. avatar
    DestroyerOfTheRothschilds
    10.10.2016. 16:32
    Matija, jebem ti ja mater glupu preglupu nakon 5 godina, nema veće gluposti od tebe! To što si ti jebena krkančina ne znači da su i drugi, glupane i ovco nad ovcama! Šic tamo budaletino zatucana, serem ti se na tvoj ad hominem, debilu!
  17. avatar
    Owen
    13.11.2020. 02:28
    Moje svjedočenje o tome kako sam postao član Iluminata. Želim obavijestiti ljude koji se žele pridružiti velikom prosvjetljenom, o tome kako mi je pomogao sjajni član Iluminata. Zove se gospodin Felix. Pomaže mi da vratim svoj život iz faze smrti. nakon otpuštanja otprilike 5 godina i šest mjeseci. Nakon što su ih prevarili toliki članovi Iluminata. Bio sam beznadan, financijski propao tijekom svih tih godina. Ali jednog dana, dok sam pregledavao Internet, naišao sam na mjesto člana Velikih Iluminata, gospodina Felixa, rekavši da članom velikih Iluminata možete biti poznati, bogati i uspješni u životu, odmah kad sam kontaktirao i Sve sam mu objasnio, on mi je preporučio i pomogao, a ja plaćam obrazac za registraciju članstva koji će se koristiti za moju inicijaciju, a ja sam bio iniciran za veliki svjetski poredak Iluminata. Poslije su mi dali sve smjernice i rekli da su svi novi članovi nagrađeni novčanim iznosom od 1.000.000 američkih dolara nakon inicijacije. Uz pomoć g. Felixa. Iniciran sam u potpunosti kao potpuni član Iluminata. Ako prije niste uspjeli doći do prevaranata ili ako prvi put tražite nekoga tko će vam pomoći da postanete član, moj savjet je da probate gospodina Felixa. On je vaša najbolja šansa da postanete ono što želite za svoj budući život, kontaktirajte gaWhatsApp +2348056051569.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh