« Seks
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
WOW!

Najluđe muške seksualne fantazije

Muškarci stalno imaju neke fantazije o seksu, neke razumljive, neke pomalo čudne, no u svakom slučaju ih ne puštaju tako lako ...

Muškarci stalno fantaziraju
Muškarci stalno fantaziraju (Arhiva)
Više o

muškarci

,

seksualne fantazije

,

seks u troje

,

menage a trois

,

snovi o seksu

Seksualne fantazije stalan su dio muških razmišljanja, a na top listi uvjerljivo vodi seks sa dvije ili više žena koje su spremne udovoljiti svakoj njegovoj želji. Naravno, u stvarnom životu to se nikad neće dogoditi, ali tko mari kad imaš živu maštu?

>> Uzbudljive seksualne fantazije i prljavi fetiši >>

Ruku pod ruku s gornjom fantazijom kod muškaraca u dugotrajnim vezama ili braku ide i ona o swinganju i razmjeni parova, koja se također ostvaruje samo vrlo, vrlo, vrlo malom broju muškaraca.

Ne treba zaboraviti ni seks na javnom mjestu poput plaže ili parkirališta. Ipak, ova fantazija je jedna od onih koje se zapravo daju ispuniti prilično lako, za što je najbolji primjer YouTube pun snimki ljudi koji ih upravo ostvaruju, na užas prolaznika. 

>> Što njegove seksualne fantazije zapravo znače >>

I da, tu su žene u seksi kostimima - policajke, sobarice, stjuardese, školarke, medicinske sestre ... lista je prilično dugačka, svatko će dodati neku svoju osobnu želju, a za to nije potrebna ni posebno uvjerljiva moć nagovaranja, dovoljno je kupiti odjeću i objasniti dragoj kako bi to bilo jako zgodno.

Ako imate neku svoju, slobodno je podijelite s nama ...

06.10.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh