« Seks
objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca
BUJNA MAŠTA

Uzbudljive seksualne fantazije i prljavi fetiši

U mašti konačno možemo s nogu oboriti slatkog konobara i zaskočiti seksi kolegicu iz ureda

Fetišizam nekad daje dodatno uzbuđenje
Fetišizam nekad daje dodatno uzbuđenje (Dreamstime)
Više o

seks

,

fetiš

,

seksualne fantazije

,

vezanje

,

erotski snovi

,

svingeri

U snu je sve dozvoljeno pa tako s lakoćom varamo partnera, spavamo s potpuno nepoznatim osobama ili pak čitavom nogometnom momčadi. Seksualne fantazije dobrodošle su za razbijanje dnevne kolotečine, a osim zabave imaju i svoju skrivenu poruku koja dolazi izravno iz naše podsvijesti:

Seks s budalom
U snu se strastveno hvatate s napornim susjednom ili gadljivim kolegom s posla? Vjerojatno toj osobi želite pružati još jednu priliku.

Igre vezanja
Ako se u mašti vidite s lisicama i povezom oko očiju, u svakodnevnom životu izigravate tvrd orah dok se zapravo želite jednostavno prepustiti i kontrolu povjeriti drugima.

Swinger klubovi
Naravno da se nikad ne bi usudili stvarno ući u jedan, ali sanjarenja o swinger klubovima ukazuju na dosadu u seksualnom životu.

Bez vrhunca
Ne možete postići orgazam ni u snu? Imate problema s partnerom, ne uživate u onome što radi i krajnje je vrijeme za ozbiljan razgovor.

Istospolna zabava
Ukoliko maštate o seksu s istospolnim partnerom, niste nužno homoseksualne orijentacije. Sve što želite je malo više pažnje i nježnosti od osobe s kojom ste u vezi.

Hranjenje
Uživate zamišljajući kako partnera hranite svježim voćem? U stvarnosti vjerojatno ne provodite dovoljno vremena zajedno, seks vam je rutinski, a ne možete se ni sjetiti kad ste se posljedni puta posvetili predigri.

Golotinja u javnosti
Dobro skrivate svaki dio svog tijela s kojim niste zadovoljni, ali ipak maštate o tome kako ćete se jednog dana gradskim trgom prošetati kao od majke rođeni? Vrijeme je da se prestanite skrivati od javnosti i s više samopouzdanja krenite u život.

 

Najbizarniji, najprljaviji fetišiSenf na ženskom stopalu -  nevjerojatno, ali istinito postoje muškarci koji uživaju u pogledu na žensko stopalo koje uranja u staklenku punu senfa

Tijelo u foliji - inače joj je mjesto u kuhinji, ali prozirna folija može poslužiti i za zamatanje tijela i podizanje uzbuđenja

Riba na trbuhu - japanski erotski filmovi popularizirali su fetiše u kojima ženi po trbuhu plazi riba, najčešće haringa ili šaran

Vrijeđanje penisa - mislili ste da muški ponos trpi samo komplimente? Neki muškarci uživaju kad čuju uvrede poput „Idiote!", „Mlitavac!", „Ništa od tebe!", „Svinjo prljava!"

Bljuvanje i pljuvanje - iako ostaje nejasno što u tome uzbuđuje, povraćanje za vrijeme pružanja oralnih usluga vrlo je raširena seksualna fantazija i pojava

11.02.2013. 23:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    svensk porrfilmer
    01.10.2013. 13:53
    moram vidjeti covjeka kojeg uzbudjuje senf na zenskom stopalu. Interesuje me psiholoski profil takvih ljudi.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh