« Seks
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
NAUČITE

Muškarci o ženskom orgazmu trebaju znati ...

Ženski je orgazam misterija, kako za znanstvenike, tako i za muškarce koji su fascinirani kako ga je nekad lako, a nekad teško izazvati

Naučite kako ženi pružiti užitak
Naučite kako ženi pružiti užitak (DeviantArt)
Više o

savjeti

,

oralni seks

,

vaginalni orgazam

,

orgazam

,

ženski orgazam

,

klitoralni orgazam

,

najbolji oralni seks

Ženski orgazam tajna je koju svaki muškarac mora otkriti sam, jer unatoč svim mogućim savjetima kojima ih bombardiraju mediji, jedini način da uspijete je da upoznate svoju partnericu.

Recimo, treba biti svjestan da za dobre stvari treba vremena, pa je tako ženama potrebno između 15 i 40 minuta za postizanje orgazma. Kako je muškarcima već i 7 minuta više nego dovoljno, jasno vam je da se morate itekako truditi.

>> Gdje sve žene mogu doživjeti orgazam >>

Ženama je seks emocionalna stvar, tako da je svaki kompliment i više nego dobrodošao ako želite stvoriti pravu atmosferu. Pri tome nemojte biti plašljivi, slobodno upotrijebite neke igračke ako su vam pri ruci - Rabbit, primjerice, jer žene mogu imati višestruke orgazme, a postoji i vaginalni i klitoralni orgazam

>> Znaci koji otkrivaju da je žena doživjela orgazam >>

Za kraj, nemojte biti ni sramežljivi - vaše najjače oružje nije penis, nego jezik. Dobar oralni seks rijetko će koju ženu ostaviti bez vrhunca, tako da je krajnje vrijeme da svoj jezik naučite upotrebljavati na mjestu gdje može donijeti vrući orgazam ..

07.10.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh