« Život
objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci
EH, DA ...

Najčešći razlozi svađa u vezi

Parovi se svađaju i oko drugih puno značajnijih i ozbiljnijih tema, ali takve svađe rijetko su svakodnevne, a ima jedna koja se ponavlja i ponavlja ...

Oko daljinskog se svađa 40 posto ljudi!
Oko daljinskog se svađa 40 posto ljudi! (Shutterstock)
Više o

svađa

,

veza

,

razlozi

,

daljinski upravljač

Svađe u vezama nisu rijetkost, a ponekad mogu biti čak i korisne, no zašto se najčešće svađamo?

Postoje četiri glavna razloga svađa oko kojih se slažu sva istraživanja i ankete:

Kućanski poslovi - nered u kućanstvu, neoprano suđe ili rublje, neispražnjena kanta za smeće, čarape na podu - sve je ovo motiv za žustru raspravu kada jedna polovica para više drži do urednosti.

Novac - svađu najčešće potakne nerazumno raspolaganje novcem. Međutim, problem može nastati i zbog osjećaja nejednakosti kada jedna osoba zarađuje više od druge.

Obitelj - u kakvom ćemo duhu odgajati djecu, kako se nositi sa previše znatiželjnim rođacima koju guraju nos gdje mu nije mjesto? Sve su ovo pitanja koja će par prije ili kasnije dovesti do sukoba.

Seks - jedan od najčešćih seksualnih problema kod parova je neujednačena želja za seksom. U pravilu jedan partner želi češće imati seksualne odnose, a drugom nije potrebna ista količina seksualnog zadovoljstva.

No, jedan razlog ih nadmašuje sve i, što je najzanimljivije, ponavlja se gotovo svakodnevno - svađa oko daljinskog upravljača. Vjerovali ili ne, oko toga se sukobljava čak 40 posto parova!

26.10.2016. 21:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh