« Život
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
HMM

Najčešći razlozi nevjere u vezi

Ako ste u brak stupili u dvadesetim godinama, za petnaestak godina to ćete najčešće koristiti kao izgovor za nevjeru jer, eto, niste dovoljno proživjeli ...

Nevjera ima više uzroka
Nevjera ima više uzroka (Arhiva)
Više o

žene

,

prevara

,

nevjera

,

muškarci

Nevjera je sve češća u vezama, većinom zbog novih tehnologija koje omogućavaju pronalazak partnera za izvanbračne igrice bez većih problema, no kako uopće dolazi do ideje nevjere u vezi? Kolege s portala TOI napravili su popis razloga koji inspiriraju partnere da se upuste u"nešto sa strane".

Prerani ulazak u brak jedan je od češćih, pogotovo ako ste u njega stupili u dvadesetim godinama - takvi se ljudi obično osjećaju zakinuto jer, kao, nisu dovoljno proživjeli prije braka, barem to koriste kao ispriku.

>> Nevjera je ponašanje koje se ponavlja >>

Želja za uzbuđenjem također je visoko na listi razloga, a obično se taj razlog veže uz muškarce koji, barem tako kažu, moraju opet osjetiti adrenalin ... hm.

Rođenje djeteta najljepši je trenutak u životu, no kako nakon toga u vezi nastupaju velike promjene, nije rijetkost da upravo to bude okidač za prevaru jer dijete postaje centar svijeta iz kojeg obično muškarci budu izgurani na marginu.

>> Kako spasiti vezu nakon nevjere >>

Ni emotivna udaljenost nije rijetkost - različiti poslovi i interesi umjesto da spajaju partnere počnu ih razdvajati jer počinje nedostajati komunikacije i kvalitetnog zajedničkog vremena. 

Za kraj, upravo su interesi jedan od razloga koji zatvara Top 5 najčešćih razloga - takva situacija uzrokuje još manje trenutaka provedenih zajedno, a onaj partner koji se u takvoj vezi osjeća napušteno, pronaći će drugu osobu koja dijeli njegove ili njene interese.

28.05.2015. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh