Metro-portal.hr

objavljeno 28.05.2015. 20:01:00
HMM

Najčešći razlozi nevjere u vezi

Ako ste u brak stupili u dvadesetim godinama, za petnaestak godina to ćete najčešće koristiti kao izgovor za nevjeru jer, eto, niste dovoljno proživjeli ...

Nevjera ima više uzroka
Nevjera ima više uzroka (Arhiva)

Nevjera je sve češća u vezama, većinom zbog novih tehnologija koje omogućavaju pronalazak partnera za izvanbračne igrice bez većih problema, no kako uopće dolazi do ideje nevjere u vezi? Kolege s portala TOI napravili su popis razloga koji inspiriraju partnere da se upuste u"nešto sa strane".

Prerani ulazak u brak jedan je od češćih, pogotovo ako ste u njega stupili u dvadesetim godinama - takvi se ljudi obično osjećaju zakinuto jer, kao, nisu dovoljno proživjeli prije braka, barem to koriste kao ispriku.

>> Nevjera je ponašanje koje se ponavlja >>

Želja za uzbuđenjem također je visoko na listi razloga, a obično se taj razlog veže uz muškarce koji, barem tako kažu, moraju opet osjetiti adrenalin ... hm.

Rođenje djeteta najljepši je trenutak u životu, no kako nakon toga u vezi nastupaju velike promjene, nije rijetkost da upravo to bude okidač za prevaru jer dijete postaje centar svijeta iz kojeg obično muškarci budu izgurani na marginu.

>> Kako spasiti vezu nakon nevjere >>

Ni emotivna udaljenost nije rijetkost - različiti poslovi i interesi umjesto da spajaju partnere počnu ih razdvajati jer počinje nedostajati komunikacije i kvalitetnog zajedničkog vremena. 

Za kraj, upravo su interesi jedan od razloga koji zatvara Top 5 najčešćih razloga - takva situacija uzrokuje još manje trenutaka provedenih zajedno, a onaj partner koji se u takvoj vezi osjeća napušteno, pronaći će drugu osobu koja dijeli njegove ili njene interese.

28.05.2015. 20:01:00
http://metro-portal.hr/najcesci-razlozi-nevjere-u-vezi/92008/