« Muškarci
objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci
OPA :)

Na kakve se frajere pale žene?

Dobra je stvar za niže frajere što visina s vremenom gubi na svojoj čarobnosti i na scenu stupaju druge karakteristike poput smisla za humor ili temperamenta

Centimetri su ipak presudni
Centimetri su ipak presudni (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarac

,

privlačnost

,

visoki muškarci

Žene se pale na jednu vrstu frajera, a vi ako ne spadate u nju nemate baš previše sreće - naime, radi se o visokim frajerima, preciznije, onima koji su barem 13 centimetara viši!

Ne stoje poznate dame bez veze na prstima. Pod ruku si vode svoje muškiće koji su barem dvije glave viši. Nije baš praktično, ali ima nešto u tome jer nije tajna da gotovo svaku ženu više privlači visok muškarac.

To pokazuju i istraživanja. Posljednje veliko koje je radio korejski znanstvenik obuhvatilo je gotovo osam tisuća žena koje su još jednom pokazale da ima nešto, vjerojatno iskonsko, u toj visini.

Korejski znanstvenik proučavao je parove u Indoneziji, a znamo da je u azijskim zemljama visina rjeđa, pa time i traženija i cjenjenija. Svejedno, slična pravila vrijede i ovdje. 

Istraživanje pokazuje da što je veća razlika u visini, osjećaj zadovoljstva jače je izražen. No, čarolija ne traje zauvijek. Prvotna sreća postupno se topi, da bi do osamnaeste godine veze potpuno iščeznula. 

Dobra je stvar za niže frajere što visina s vremenom gubi na svojoj čarobnosti i na scenu stupaju druge karakteristike poput smisla za humor ili temperamenta. 

Sve u svemu, centimetri su ipak važni - no ne oni na koje misle frajeri.

13.07.2016. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh