« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
NOTHING

N.E.R.D. izbacio dugočekivani album

Nakon priličnog odugovlačenja napokon je izašao četvrti studijski album grupe N.E.R.D. - OSVOJITE ALBUM

N.E.R.D.
N.E.R.D. (N.E.R.D. official)
Više o

N.E.R.D.

,

Nothing

,

novi album

,

nagradna igra

Grupa N.E.R.D.  je prije nekoliko dana objavila svoj četvrti studijski album pod imenom 'Nothing'. „Album se zove 'Nothing' zato što zvuči kao nešto što još niste čuli ('like nothing you've ever heard')", objašnjava frontmen grupe Pharrell Williams. Prvi singl s albuma Hot-N-Fun izašao je u suradnji s Nelly Furtado još u lipnju ove godine.

Ako je njihov prvi album 'In Search Of' bio maštovit u traženju identiteta, drugi album 'Fly Or Die' je tražio žanrove i zvuk glazbenika koji su utjecali na njihov stil, treći album 'Seeing Sounds' je to sve spojio, tada četvrti album najavljuje potpuno novi zvuk N.E.R.D.-a.

Osvojite album na Metro portalu!

Na albumu se pojačano osjeća stav, stil i karakter koji je od Pharrella, Chada i Shaea učinio zvijezde današnjice. Osvajač Grammya, pjevač, producent i tekstopisac Pharrell Williams je jedan od najuspješnijih zabavljača posljednjeg desetljeća.

Pharrell je tako na svojem putu kroz beat duo Neptunes i alternativnu rock/hip-hop grupu N.E.R.D. pomogao i brojnim drugim glazbenicima da ostvare uspjeh i milijunske prodaje, spomenimo samo Justina Timberlakea, Ushera, Nelly..

05.11.2010. 10:16:28
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
 1. avatar
  kikiradosh
  05.11.2010. 18:08
  N.E.R.D. iliti 'No-one Ever Really Dies".Odlična grupa!Inače sam veliki fan hip-hopa i veliki poklonik glazbene emisije na jednom radiju,a zove se Blackout.Voditelj emisije i odličan DJ Phat Phillie je nahvalio taj album,a i čuo sam neke strvari s njega i odlične su!I slažem se u potpunosti s ovom rečenicom koju ste Vi napisali:"Ako je njihov prvi album 'In Search Of' bio maštovit u traženju identiteta, drugi album 'Fly Or Die' je tražio žanrove i zvuk glazbenika koji su utjecali na njihov stil, treći album 'Seeing Sounds' je to sve spojio, tada četvrti album najavljuje potpuno novi zvuk N.E.R.D.-a.".Svaka čast!Da još samo nabrojim žestoke momke Pharrell Williams,Chad Hugo i Shay Haley.peace!
 2. avatar
  kikiradosh
  06.11.2010. 22:00
  Pjesma "Hypnotize U" je za mene za sada najbolji singl koji je objavljen ove godine.Pjesma koja jednostavno obara s nogu(pogotovo ženski dio),a što je više slušaš sve je bolja.Definitivno pjesma godine.peace!
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh