Metro-portal.hr

objavljeno 05.11.2010. 10:16:28
NOTHING

N.E.R.D. izbacio dugočekivani album

Nakon priličnog odugovlačenja napokon je izašao četvrti studijski album grupe N.E.R.D. - OSVOJITE ALBUM

N.E.R.D.
N.E.R.D. (N.E.R.D. official)

Grupa N.E.R.D.  je prije nekoliko dana objavila svoj četvrti studijski album pod imenom 'Nothing'. „Album se zove 'Nothing' zato što zvuči kao nešto što još niste čuli ('like nothing you've ever heard')", objašnjava frontmen grupe Pharrell Williams. Prvi singl s albuma Hot-N-Fun izašao je u suradnji s Nelly Furtado još u lipnju ove godine.

Ako je njihov prvi album 'In Search Of' bio maštovit u traženju identiteta, drugi album 'Fly Or Die' je tražio žanrove i zvuk glazbenika koji su utjecali na njihov stil, treći album 'Seeing Sounds' je to sve spojio, tada četvrti album najavljuje potpuno novi zvuk N.E.R.D.-a.

Osvojite album na Metro portalu!

Na albumu se pojačano osjeća stav, stil i karakter koji je od Pharrella, Chada i Shaea učinio zvijezde današnjice. Osvajač Grammya, pjevač, producent i tekstopisac Pharrell Williams je jedan od najuspješnijih zabavljača posljednjeg desetljeća.

Pharrell je tako na svojem putu kroz beat duo Neptunes i alternativnu rock/hip-hop grupu N.E.R.D. pomogao i brojnim drugim glazbenicima da ostvare uspjeh i milijunske prodaje, spomenimo samo Justina Timberlakea, Ushera, Nelly..

05.11.2010. 10:16:28
http://metro-portal.hr/n-e-r-d-izbacio-dugocekivani-album/50743/