« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci
SVI U FORMI

Keith Richards: Stonesi sljedeće godine kreću na turneju

Richards je izjavio da su svi članovi benda spremni za novu veliku turneju, a najavio je i novi album legendarnih rockera

Rolling Stones
Rolling Stones (Getty Images)
Više o

Rolling Stones

,

Keith Richards

Gitarist Rolling Stonesa Keith Richards izjavio je u četvrtak u radijskom programu BBC-ja da slavna grupa planira svjetsku turneju sljedeće godine.

Posljednja turneja Stonesa "Bigger Bang" održana je 2006. godine i donijela je 558 milijuna dolara prihoda. Od tada su sve češće glasine da se grupa neće ponovo okupiti zbog sve krhkijeg zdravlja njezinih članova, koje nagrizaju godine i sustiže buran život.

"Svi smo spremni ponovo na put", rekao je Richards u programu "BBC 6 Music". "Tko je rekao da trebamo prestati, i tko je rekao kada?", nastavio je. "Jedino mi znamo kada će doći kraj".

Richards je također najavio i novi album Stonesa. "Imamo mnogo nedovršenog materijala i mnogo stvari koje nismo uvrstili na posljednji album", rekao je. "Mick (Jagger) ima novih materijala, ja imam ideja također. Počet ćemo raditi na njima u prosincu ili siječnju i radujemo se tome", rekao je Richards.

05.11.2010. 13:07:53
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh