« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 15 godina
BUDITE FIT

Muza Madonninih mišića - 1. tjedan

Madonnina osobna trenerica otkriva male tajne vježbanja s čudesnim rezultatima.

(MWN)
Više o

Madonna

,

vježbanje

,

fitness

,

Tracy Anderson

,

Madonnina trenerica

Ona je čarobni napitak iza Madonnine snage na stageu, izgleda Gwyneth Paltrow u Iron Manu, a pomogla je i Stelli McCartney da se vrati u pred-porodiljno izdanje.

Osobna trenerica Tracy Anderson najveći je neprijatelj kozmetičke kirurgije i zato se njezini savjeti slušaju od Londona do Los Angelesa.

"U svakoj se ženi krije model Victoria's Secreta. Vlastito tijelo možete stvoriti. Mišić je kao glina - direktno ocrtavaju pokrete koje u njih uložite", pojasnila je svoju uspješnu filozofiju trenerica Anderson. Svijet fitnessa nikada se nije pozabavio načinom na koji bi ženama ponudio tijelo o kojem sanjaju.

Većina ljudi nema nikakav plan vježbanja pa rade bez da u stvari znaju kako i zašto, a to je glavni razlog što u većini slučajeva sve krene krivo. Predanost je jedna stvar, ali suludo jurcanje po teretani i skakanje s jedne na drugu spravu samo će zbuniti vaše tijelo.

"Najbolja je serija od 13 do 20 pokreta za koje znate da tijelu služe točno određenoj svrsi i pomažu probuditi mišiće. Rješavanje problematičnih točaka je stvar strategije. Morate korisiti svaki mišić."

Sagorijevanje kalorija protiv mišićnog tonaliteta

"Potrošnja kalorija je stvar genetike", kaže Anderson. "Ključna stvar je mišićna struktura i način na koji ju mijenjate. To nije nešto s čime se rodite. Sagorijevanje kalorija nije toliko bitno kao mišićna struktura - svi imamo različite slabe točke koje su ključna stavka razloga zbog kojeg stvaramo i pohranjujemo salo.

Nakon deset godina istraživanja, Anderson je stvorila jedinstvenu spravu za oblikovanje tijela - The Hybrid Body Reformer, a patentirala je i oko 2.800 pokreta za vježbanje. "Stvorila sam vrlo specifičan tip vježbanja i mogu promijeniti svačije tijelo. Bez sumnje", sa sigurnošću je potvrdila Anderson.

Vježba za rukeRučni pulsevi: Ruka podignuta iznad glave, 1 mali puls, 1 puls ispružanja...
T podizanje: Ruke ispružene s obje strane tijela, rotiranje naprijed-natrag
W podizanja: Ruke iz položaja visokog V s pomicanjem laktova prema kukovima
Praktični savjeti:
Budite dosljedni - vježbanje nije šala
Budite usredotočeni - ne pijte vodu svakih nekoliko minuta jer se nećete moći povezati s vlastitim tijelom
Budite mentalno pripremljeni - mentalna spremnost poboljšava učinak vježbanja
Budite realni - postavite si ciljeve koje možete ostvariti
Budite iskreni - izaberite program koji će vam pružiti ono što želite postići, ako ne želite izgledati kao bodybuilder nemojte pretjerivati s utezima

Sljedeći tjedan trenerica Anderson će otkriti svoje tajne prehrane i dodatno pojasniti svoju filozofiju.

Piše: Romina McGuinness/Metro World News – London
01.06.2009. 13:50:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh