« Muškarci
objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci
MA DA?

Muškarci OVO rade bolje od žena

Muškarci će, naravno, nabrojati cijeli niz stvari za koje misle da rade bolje od žena, no rijetki će shvatiti da - bolje biraju partnere

Muškarci to rade bolje
Muškarci to rade bolje (Arhiva)
Više o

muškarci

,

odabir partnera

Muškarci vole misliti da su bolji od žena u gotovo svemu (no, barem u onome što smatraju "muškim" stvarima), no zapravo su pametniji i bolji ispali u jednoj stvari za koju nikad ne bi pomislili da je moguća - odabiru partnera.

Razlog je još bizarniji - naime, muškarci lakše prekidaju veze zbog toga što se ne zavaravaju kao žene i ulaze puno pliće u emocionalne odnose.

Naime, ženama je češće potrebnija snažna emocionalna veza s partnerom nego muškarcima, pa je tako muškarcima veza bez emocija potpuno normalna stvar.. Tako im je i lakše raskinuti vezu i nastaviti sa svojim životom bez straha od usamljenosti.

Žene će, s druge strane, puno detaljnije i duže razmišljati koje se promjene mogu napraviti u vezi kako bi se poboljšala, koji su mogući razlozi lošeg ponašanja partnera i, što je najvažnije, kako dalje.

Stoga, ako vas partner napusti, poručuju znanstvenici, to nije zato što niste dobri, nego on misli da niste dobri za njega. 

17.11.2016. 20:09:35
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh