« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci
UFF

Muškarcima je romantično ...

U prosjeku, zadnju romantičnu gestu muškarci su napravili pred dva mjeseca, vjerovali ili ne, tako da muškarci i romantika obično ne idu u istu rečenicu

Romantika i muškarci ... hmmmm :)
Romantika i muškarci ... hmmmm :) (Arhiva)
Više o

muškarci

,

romantika

,

romantične geste

Romantika je pojam koji muškarci i žene po definiciji shvaćaju različito, tako da je ona jedna od stvari koje čine najveću razliku među spolovima.

Što je ženama romantično? Male pažnje, neočekivani pokloni, buketi cvijeća i romantične večere, a na muškoj top listi deset stvari koje smatraju romantičnim potezima za svoju dragu našlo se i davanje daljinskog upravljača. 

Romantika je muškarcima ipak i buket cvijeća, što kaže 37 posto anketiranih, 31 posto bi se odvažilo skuhati večeru, a petina tvrdi da bi partnerica u tim slučajevima posumnjala da su nešto krivo napravili.

Nastavak liste donosi tipično muške bizarne ideje poput ponude čišćenja kuće, za što 11 posto anketiranih misli da je romantična gesta prema partnerici, 7 posto bi romantiku postiglo nošenjem smeća i spuštanjem daske na WC-u, a u Top 10 ugurali su se i samovoljno pranje suđe i peglanje.

Za kraj - činjenica da su zadnju romantičnu gestu muškarci u prosjeku napravili pred dva mjeseca, a polovica je napravila ono što im je žena naručila unaprijed. 

28.08.2015. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh