« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
PUNO TOGA :)

Muškarci trebaju znati ovo o ženskom mozgu

Znate li, primjerice, da žene kroz adolescenciju prolaze dva puta u životu? Da im je libido puno lakše narušiti od muškog znate, ali sigurno vam nije poznato da drugačije reagiraju na bol

Kako žene razmišljaju
Kako žene razmišljaju (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

ponašanje

Kako razmišljaju žene? Kad bi neki muškarac našao odgovor na ovo pitanje spasio bi ostatak svog spola teških svakodnevnih muka, no pomoći se može i na druge načina - objašnjavanjem nekih procesa koji se događaju u ženama.

One, primjerice, dva puta prolaze kroz adolescenciju - prvi puta u pubertetu, a drugi puta u menopauzi. Oba puta hormoni tako divljaju da je stvarno teško racionalno razmišljati i ponašati se.

>> Seks potiče rast mozga >>

Istraživanja o muškom i ženskom mozgu u posljednjih 10 godina pokazala su da drugačije reagiraju na bol i strah. Ženski mozak osjetljiviji je na ove podražaje. Ne samo da je osjetljiv na male količine stresa, nego teže funkcionira kada je u pitanju veća količina istog.

Svaki je muškarac sigurno primjetio da se žene lakše hlade od seksa, jer da bi se žena oraspoložila i došla do orgazma, određena područja mozga moraju biti ugašena. A bilo koja stvar ih može ponovo upaliti. Za muškarce, predigra je nešto što traje tri minute prije samo seksualnog čina. Za žene, to je sve ono što se događa u posljednja 24 sata.

Da, žene su intuitivne i može vam se učiniti da vam čitaju misli, a sve što smo napisali mijenja se svaki dan - ovisno o menstrualnom ciklusu.

24.04.2015. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh