« Seks
objavljeno prije 6 godina i 9 mjeseci
MMM

Muškarci se pale na ove dijelove ženskog tijela

Prije nego što počnete jadikovati zbog toga što nemate uski struk, pročitajte članak još jednom... i istaknite svoje atribute bez srama

Muškarci obožavaju vrat...
Muškarci obožavaju vrat... (Arhiva)
Više o

muškarci

,

dijelovi tijela

,

žensko tijelo

Muškarci vole pogledati lijepu ženu, to će teško poreći, no ako mislite da ih možete optužiti kako samo mjerkaju guze i grudi - niste u pravu, jer je cijeli niz istraživanja jasno pokazao da su zapravo ta dva dijela ženskog tijela na začelju liste omiljenih meta muških pogleda.

Naime, ako krenemo odozgo, muškarci opsesivno vole ženske vratove, nježnije i uže od muških koji ih privlače svojom krhkošću.

Nakon vrata slijede leđa (gola, naravno), a kako su automatski u tom slučaju i ramena izložena pogledima, muške oči jednostavno uživaju.

Nadalje, tu je i trbuščić koji izluđuje žene ako nije ravan, dok će velika većina muškaraca spremno izjaviti da im je lagano zaobljeni ženski trbuh nevjerojatno seksi.

Žene se uglavnom žale na svoje bokove, no kad muška oči padnu na prave, putene ženske bokove, glava im se zavrti i krv navre u oči od uživanja...

Stoga, prije nego što počnete jadikovati zbog toga što nemate uski struk, pročitajte sve ovo još jednom... i istaknite svoje atribute.

15.07.2017. 21:36:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh