« Seks
objavljeno prije 6 godina i 10 mjeseci
STVARNO?

Što muškarci smatraju nevjerom?

Muškarci i žene imaju poprilično različit koncept nevjere, tako da nije ni čudo da se najčešće takvi problemi rješavaju rastankom

Što je nevjera za muškarce, a što za žene?
Što je nevjera za muškarce, a što za žene? (Shutterstock)
Više o

žene

,

prevara

,

nevjera

,

muškarci

Nevjera nikad ne može biti dobra stvar u vezi, no ponekad se dogodi da nakon toga veza ili brak postanu bolji i kvalitetniji. Ako se pitate zašto je to iznimka, odgovor je jednostavan - muškarci i žene imaju različit koncept nevjere.

Primjerice, samo 9 posto žena smatra da strastveno ljubljenje s drugom osobom nije nevjera, dok će se tako izjasniti bitno više muškaraca, povelikih 19 posto.

Zanimljivo, čak 16 posto ispitanika u jednom istraživanju izjavilo je da je gledanje pornografije također nevjera, a još većih 23 posto tako je okarakteriziralo i - posjet striptiz klubu?!

U doba sveprisutne komunikacije na različitim platformama, nevjeru je lakše organizirati nego ikada, pa tako zapravo ne bi trebalo čuditi da gotovo trećina ljudi, preciznije 31 posto, smatra da je flertanje putem poruka isto nevjera.

Jedina stvar oko koje su se u najvećem postotku složila oba spola je seks - 93 posto to smatra nevjerom, a nama je nevjerojatno da postoji sedam posto onih kojima niti to nije dovoljno da bi nešto proglasili - varanjem partnera

 

16.07.2017. 21:39:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh