« Muškarci
objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci
STVARNO?

Muškarci se lickaju više od žena?

Muškarci svaki mjesec troše sve više novca na razne stvari za koje vjeruju da će im pomoći da izgledaju bolje. Dizajnerska obuća o odjeća, lakovi za kosu industrijske snage, lozioni, kreme

Muškarci će učiniti sve da izgledaju lijepo
Muškarci će učiniti sve da izgledaju lijepo (Shutterstock)
Više o

kozmetika

,

muškarci

,

trošenje

Muškarci novog doba spremni su stvarno puno platiti da bi dobro izgledali - vjerovali ili ne, pripadnici jačeg spola danas na ljepotu troše više novca nego žene.

Istraživanje koje je na području čitave Australije osiguranje Suncorp provelo na 1.000 muškaraca, pokazalo je da muškarci u 20-im godinama troše više novca na odjeću, obuću i proizvode za ljepotu nego žene.

Također, rezultati su pokazali da mlađi muškarci u prosjeku troše 493 dolara mjesečno da bi izgledali dobro, dok žene za ljepotu izdvajaju 390 dolara, piše Daily Mail.

"Muškarci su mnogo više zainteresirani za modu i trendove. Više ne koriste samo balzam poslije brijanja, sada kupuju sve vrste kozmetike, od krema, proizvoda za kosu, do parfema", rekao je istraživač Mark McCrindle.

Upraviteljica Suncorpa Danniele Sim navodi da su rezultati istraživanja pokazali da su se navike mladih promijenile.

"Istraživanje je pokazalo da se ljudi u 20-im godinama suočavaju s različitim prioritetima, od štednje za kućni budžet do ručka u restoranu i odlaska na odmor. Skoro pola ispitanih muškaraca izjavilo je da ne želi propustiti društvena događanja, dok druga polovica brine o tome hoće li moći kupiti nekretninu ili platiti hipoteku", rekla je Sim

15.11.2016. 15:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh