« Žene
objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca
ZAPAMTITE

Muškarci ovako pokazuju da ste im zanimljivi

Kako baš i nismo neko pretjerano otvoreno društvo u kojem se simpatije izražavaju ravno u glavu, žene se moraju baciti na čitanje muškog govora tijela

OK, za ovoga je sve jasno ...
OK, za ovoga je sve jasno ... (Arhiva)
Više o

govor tijela

,

muškarci

,

interes

Muškarci će svoj interes za ženu pokazati na dva moguća načina - neprekidnim buljenjem (rjeđe) i govorom tijela (bitno češće). Kako teško da će vam ovi prvi biti zanimljivi, evo par znakova koje trebate prepoznati i odgovoriti ako se i on sviđa vama ...

Primjerice, kad uočite da netko pokušava privući vašu pažnju na sve moguće načine, od nakašljavanja preko napadnog popravljanja odjeće do majmuniranja, vjerujemo da i sami shvaćate da ste mu privlačni.

Ipak, jednako značenje ima i položaj tijela - kad je ravno ispred vas, uspravan i lagano nagnut prema vama, budite sigurni da je vrlo zainteresiran.

Uz to, podignute obrve su dobar znak jer kad ugledamo nekog zanimljivog, jer one će se nesvjesno podići i spustiti, a to će trajati par sekundi. 

Obratite pažnju i na ruke - kad su ruke na bokovima znače da muškarac želi pokazati svoje tijelo i naglasiti najprivlačnije dijelove svoje tijela, a ako vas pritom još i odmjerava od glave do pete .. možete biti sigurni da ste mu jako, jako zanimljivi. 

I da, onaj tip koji ima otvorena usta kad ga pogledate i brzo skreće pogled vrlo bi rado porazgovarao s vama i bacio koju foru, a ako uz to ima i raširene nosnice ... jako ste mu zanimljivi.

08.03.2016. 21:35:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh