« Žene
objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca
HE HE

Mitovi o ženama koji su - točni!

Emotivnost je puno više snaga nego mana, jer na svijetu treba biti jedan spol koji je sposoban uvijek suosjećati sa slabijima

Kakve su zapravo žene?
Kakve su zapravo žene? (Shutterstock)
Više o

žene

,

stereotipi

,

mitovi

,

istina

Mitovi su jednako loši kao i stereotipi - na neki način daju lažnu sliku o nečemu. Ipak, kad su žene u pitanju, neke stvari su jednostavno točne, ma koliko one željele ponekad dokazati suprotno.

Recimo, definitivno je da su žene osjetljive, iako se protiv ovog stereotipa najviše bune. No, možete biti samosvjesne i sposobne rješavati svoje probleme, ali ipak imate osjetljivu stranu.

>> Kako se ponaša savršena žena >>

Uz to, žene vole puno razgovarati, dijeliti ideje ili samo razmjenjivati neke informacije. Iako trač nije nužno povezan s tim, kako se lako i brzo prelazi s teme na temu, nema dvojbe da će uskoro neka prijateljica biti na tapeti.

Nadalje - žene su emotivne, jer bez obzira na svo planiranje i razmišljanje, uvijek se vežu za neke stvari ili ljude, čak i protiv svoje volje. No, nema straha - emotivnost je puno više snaga nego mana, jer na svijetu treba biti jedan spol koji je sposoban uvijek suosjećati sa slabijima.

>> Što žene frustrira kod muškaraca >>

Bez obzira na sve, svaka žena ima prijateljicu kojoj govori sve. To je jedna od najčešćih laži koje žene serviraju muškarcima - da nešto nisu rekle prijateljici. Jesu. U 99.9 posto slučajeva. Isprika ide za onih 0.01 posto koje to stvarno ne rade.

I da, kad je žena uznemirena i razdražena, utjehu traži u hrani. Po mogućnosti sladoledu, čokoladi ili nečem drugom slatkom. I to je to. Ostali stereotipi uglavnom su pogrešni.

06.03.2016. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh