« Žene
objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca
EHH ...

Muške želje koje partnerice ne mogu ispuniti

Muškarci u vezama ponekad od svoje partnerice očekuju stvari koje su praktički nemoguće, pa evo kratke liste najvećih pogrešaka ...

Što bi on sve htio ...
Što bi on sve htio ... (Shutterstock)
Više o

veza

,

muškarci

,

očekivanja

Muškarci u vezu ulaze s raznim očekivanjima od partnerice, a nevjerojatno je da su te želje zapravo bajkovitije od želja koje imaju žene.

Tako, primjerice, žele da njihova draga izgleda prirodno, no da u isto vrijeme bude i vrlo seksi - OK, nekim ženama to polazi za rukom, no ipak se većina žena osjeća seksi tek kad se dotjera po svom ukusu.

Kule u oblacima gradi i ideja da bi ona trebala biti prijateljica s povlasticama, no istovremeno i potencijalna supruga - e pa dečki, jedno s drugim ne ide, nema i ovce i novce.

Na tragu prošle želje je još jedna - da je spremna biti vjerna, no da brak ne bude u prvom planu, što jednostavno nije način na koji ženski mozak funkcionira, ma što muškarci mislili o tome.

Naravno, ona bi trebala prihvatiti njegove prijatelje, ali u isto vrijeme ne bi trebala imati svoje muške prijatelje, pokazivati partneru da ga treba, no ne biti previše zahtjevna, jesti sve i imati tijelo supermodela ... 

Vjerojatno je svakom pametnom jasno da su sve to snovi koje je gotovo nemoguće ispuniti, no, snovi zato i postoje da bismo stremili prema njima ..

 

09.03.2016. 21:34:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh