Metro-portal.hr

objavljeno 08.03.2016. 21:35:00
ZAPAMTITE

Muškarci ovako pokazuju da ste im zanimljivi

Kako baš i nismo neko pretjerano otvoreno društvo u kojem se simpatije izražavaju ravno u glavu, žene se moraju baciti na čitanje muškog govora tijela

OK, za ovoga je sve jasno ...
OK, za ovoga je sve jasno ... (Arhiva)

Muškarci će svoj interes za ženu pokazati na dva moguća načina - neprekidnim buljenjem (rjeđe) i govorom tijela (bitno češće). Kako teško da će vam ovi prvi biti zanimljivi, evo par znakova koje trebate prepoznati i odgovoriti ako se i on sviđa vama ...

Primjerice, kad uočite da netko pokušava privući vašu pažnju na sve moguće načine, od nakašljavanja preko napadnog popravljanja odjeće do majmuniranja, vjerujemo da i sami shvaćate da ste mu privlačni.

Ipak, jednako značenje ima i položaj tijela - kad je ravno ispred vas, uspravan i lagano nagnut prema vama, budite sigurni da je vrlo zainteresiran.

Uz to, podignute obrve su dobar znak jer kad ugledamo nekog zanimljivog, jer one će se nesvjesno podići i spustiti, a to će trajati par sekundi. 

Obratite pažnju i na ruke - kad su ruke na bokovima znače da muškarac želi pokazati svoje tijelo i naglasiti najprivlačnije dijelove svoje tijela, a ako vas pritom još i odmjerava od glave do pete .. možete biti sigurni da ste mu jako, jako zanimljivi. 

I da, onaj tip koji ima otvorena usta kad ga pogledate i brzo skreće pogled vrlo bi rado porazgovarao s vama i bacio koju foru, a ako uz to ima i raširene nosnice ... jako ste mu zanimljivi.

08.03.2016. 21:35:00
http://metro-portal.hr/muskarci-ovako-pokazuju-da-ste-im-zanimljivi/96893/