« Muškarci
objavljeno prije 5 godina i 6 mjeseci
NARAVNO

Muškarci, osim žena, vole i ove stvari

Kad pitate muškarce što vole, osim klasičnih odgovora tipa sporta i pive najčešće ćete čuti - žene, no zapravo ima tog još poprilično

Vjerovali ili ne, muškarcima se sviđaju i neke druge stvari
Vjerovali ili ne, muškarcima se sviđaju i neke druge stvari (FreeDigitalPhotos)
Više o

pivo

,

žene

,

muškarci

,

sport

Žene, pogotovo one lijepe, muškarcima će uvijek biti prva stvar koju će spomenuti kad ih upitate što vole, ali zanimljivo je da osim žena muškarcima pažnju može odvratiti još nekoliko stvari.

Naravno, to ženama neće biti drago, jer su onda na drugom mjestu, no teško se boriti protiv prijatelja, recimo. Rijetko koji muškarac nema neku ekipu koja će ga povremeno odvesti negdje gdje žena ne bi voljela, raditi stvari koje ona ne bi voljela da on radi. Ipak, savjet stručnjaka je jednostavan - pustite ga na miru, ne gadite mu prijatelje sve dok je sve u granicama normale.

Također, sport je nešto što će većini muškaraca prestavljati neki ventil kroz koji će uspješno izbaciti frustracije. Stoga, taman to bilo i više puta tjedno po sat-dva, pustite ga da ode na svoj hakl, bit će mirniji i bolji.

Očekivano, tu su i mame, koje su priča za sebe i stvarno nema puno muškaraca koji imaju potpuno normalno uređene odnose s majkom. U situacijama kad majke dolaze, gnjave i zanovijetaju postoje samo dva izlaza - možete se pomiriti sa situacijom i izvući najbolje iz nje, ili dati dragome ultimatum. 

I da, nekima je to i - posao. Nije da je posao nešto što baš svi obožavaju, ali često se događa da oduzima jako puno vremena i utječe na kvalitetu odnosa. Prije nego što počnete zanovijetati, razmislite je li odnos potrošenog vremena i zarade zadovoljavajući. 

11.09.2015. 21:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh