« Žene
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
SAVJETI

Muškarci koje obavezno trebate osvojiti .. i odvući u krevet

Seks može postati dosadan, a evo nekoliko savjeta na temelju istraživanja među ženama - koji su muškarci poželjni partneri u krevetu, a koje treba izbjegavati

Financijaše izbjegavati pod obavezno
Financijaše izbjegavati pod obavezno (Dreamstime)
Više o

žene

,

seks

,

muškarci

,

najbolji seks

,

kamiondžije

,

kompjutoraši

,

financijaši

Ako vam je seksualni život zapao u živo blato, trebate pod hitno nešto mijenjati, pa nije loše poslušati savjete drugih žena na temu - muškarci koje treba odvući u krevet. Ankete su pokazale da, primjerice, financijaše i kompjutoraše treba zaobilaziti u širokom luku, jer će ga učiniti još dosadnijim.

>> Koja muška zanimanja su najviše seksi >>

Bez obzira na to kako će to zvučati stereotipno, među svim zanimanjima kao najatraktivniji seksualni partneri proglašeni su - kamiondžije i vozači autobusa.

Naime, oni su uz to skloni prljavom govoru u krevetu, što se u kratkim aferama pokazalo kao vrlo poželjno, a na listi su im, prilično iznenađujuće, vrlo blizu došli odvjetnici kojima su dragi eksperimenti u krevetu, što je također poželjno ponašanje.

>> Na koja se zanimanja pale žene, a na koja muškarci >>

Ne čudi da su na vrhu top liste najdosadnijih računovođe i teleoperateri, uz već spomenute kompjutoraše i financijaše, a tamo ih je postavila potpuna neinventivnost i predvidljivost u krevetu.

>> Kako posao muža utječe na seksualni život žene >>

Za kraj, razmislite i o prodavačima nekretnina - oni u životu prosječno imaju 21 seksualnu partnericu, što je tri puta više od prosjeka ...

06.10.2014. 21:45:09
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh