« Žene
objavljeno prije 11 godina i 7 mjeseci
UFF

Kako posao muža utječe na seksualni život žene

Što su izjavile žene koja su zanimanja najbolja kad treba dobro zadovoljiti ženu

Neke stereotipe već znate ...
Neke stereotipe već znate ... (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

muškarci u uniformi

,

najseksi zanimanja

Neki stereotipi se jednostavno ne mogu maknuti iz ženskih glava, čini se po rezultatima istraživanja na 400 udanih žena. 

Pitanje je bilo jednostavno - koja zanimanja najbolje skrbe za ženske potrebe u krevetu. Najviše su ocjene dobili, naravno, muškarci u uniformama. 

Čak 81 posto žena izjavilo je da je najbolja stvar kod muškaraca u uniformi - poštara, policajaca, vatrogasaca - njihov običaj da se potrude da je žena u potpunosti zadovoljena kad se zavuku među plahte. Ipak, trećina žena vjeruje da bi mogli biti malo maštovitiji u krevetu, a četvrtina da često preskaču predigru.

Liječnici i medicinari su romantični i vole se maziti, čak 44 posto njih to voli u bilo kojem trenutku, a sjajni su u oralnom seksu, no predigra im je prekratka, a i više od trećine žena se žali da su prebrzo gotovi. 

Trgovci se seksaju gotovo svakodnevno, a uz njih imate tri puta veću šansu da će poželjeti isprobati neku maštariju. Ipak, mala im je mana što teško prihvaćaju NE kao odgovor.

S druge strane, državni službenici i učitelji ipak najčešće od svih ne prihvaćaju odbijanje, pa su drugi na popisu profesija koje se seksaju gotovo svakodnevno. I oni su malo brzi u krevetu, ali se barem obožavaju maziti nakon seksa.

Stereotip o radnicima kao izdržljivim seks mašinama pada u vodu, jer čak petina žena ocjenjuje njihove sposobnosti u krevetu kao jadne, a 59 posto lošim. Ono što im ipak daje neku kvalitetu je volja za eksperimentiranje.

Umjetnici su svojim ženama toliko dobri da njihove žene gotovo redom tvrde da su najbolji ljubavnici, a obožavaju predigru, pa ih tri četvrtine uspije potpuno zadovoljiti ženu.

Za razliku od radnika, mehaničari i vozači opravdali su svoju reputaciju frajera, jer se 95 posto njih upušta u predigre, najbolji su u oralnom seksu, a pola njih se seksa dva puta tjedno. Mala mana im je to što trećina zaspi odmah nakon seksa.

Geekove je gotovo nemoguće natjerati na seks ako to ne žele, pa to objašnjava zašto imaju najmanje oralnog seksa, no, dva puta su spremniji na maženje nakon seksa od ostalih profesija.

16.11.2012. 20:54:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh