« Život
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
HE HE

Na koja se zanimanja pale žene, a na koja muškarci

Vjerovali ili ne, i ovdje ćemo morati razbiti jedan urbani mit o muškarcima - oni se ne boje pametnih žena, štoviše, one ih pale

Novinarke pale muškarce
Novinarke pale muškarce (Arhiva)
Više o

arhitekti

,

žene

,

liječnici

,

muškarci

,

odvjetnice

,

novinarke

Koja su zanimanja najseksipilnija i najprivlačnija suprotnom spolu zanimalo je Mary Balfour, osnivačicu prve britanske agencije za pronalaženja parova stare već tri desetljeća, a odgovori su donekle očekivani, no ima i iznenađenja.

Što se tiče žena, tu su na prvim mjestima završili dugogodišnji favoriti - liječnici. Ženska fascinacija bijelim kutama ne smanjuje se s godinama, ma kako se mijenjale mode i emancipacija bila sve jača. 

Nakon njih na listi slijedi arhitekti, a tek tad dolaze razna kreativna i umjetnička zanimanja koja, po definiciji, privlače zanimljive ljude.

No, muškarci su iznenadili svojim izborom, pogotovo kad se uzmu u obzir svi stereotipi i mitovi o tome da se muškarci boje pametnih žena. Naime, najprivlačnije žene su odvjetnice koje se bave ljudskim pravima i novinarke.

Ova zanimanja očito zahtijevaju bistar um i britak jezik, što se do sada smatralo glavnim negativnim faktorima pri izboru partnerica, no vremena se za muškarce očito mijenjaju.

Ono što je najbolje u ovoj anketi je da su razni moćnici, od političara do bankara, završili na dnu liste najprivlačnijih muškaraca.

25.01.2014. 20:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh