« Seks
objavljeno prije 9 mjeseci i 23 dana
EHHH... ;)

Muškarci i problemi u seksu

Dakle, trećina ih je sigurna da im partnerica redovito glumi orgazama u krevetu, a kako jednak broj njih misli da erogene zone nisu iste kod svih žena

Muškarci pojma nemaju zapravo...
Muškarci pojma nemaju zapravo... (Arhiva)
Više o

seks

,

problemi

,

muškarci

Vjerojatno ne znate niti jednog muškarca koji ne zna sve o seksu - većina njih se hvali naveliko uz pivo s frendovima, a na kraju cijele priče se sazna i da 65 posto njih stvarno mislim da su baš ono, eksperti u seksu.

No, je li to stvarno istina? 

Naravno, ako pitate žene, one će vam reći nešto potpuno različito - polovica žena duboko je uvjereno da muškarci imaju što naučiti, i to u priličnim količinama. 

>> Samo su muškarci loši u krevetu? >>

I tko je sad u pravu? Idemo s brojkama koje definitivno nisu pohvalne za "jači" spol - njih četvrtina otvoreno priznaje da nema blage veze gdje bi uopće počeli tražiti klitoris, dok je s famoznom G točkom situacija još dramatičnija - o njenom smještaju pojma nema 60 posto muškaraca (barem ih je toliko priznalo...).

>> Što svaki muškarac treba znati prije seksa >>

Ni ostale brojke nisu baš nešto - trećina ih je sigurna da im partnerica redovito glumi orgazama u krevetu, a kako jednak broj njih misli da erogene zone nisu iste kod svih žena, stvari postaju malo jasnije.

>> Što muškarci često rade krivo u krevetu >>

Ipak, postoji i nešto što bi moglo utješiti žene i dati im nadu da će biti dobrog seksa - tri četvtine muškaraca je priznalo, iako nevoljko, da bi rado naučili štogod više o ženskom tijelu i seksu.

Stoga, kako se ne bi blamirali, čitajte malo više, a gledajte malo manje... ;)

08.06.2023. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh