Metro-portal.hr

objavljeno 08.06.2023. 20:01:00
EHHH... ;)

Muškarci i problemi u seksu

Dakle, trećina ih je sigurna da im partnerica redovito glumi orgazama u krevetu, a kako jednak broj njih misli da erogene zone nisu iste kod svih žena

Muškarci pojma nemaju zapravo...
Muškarci pojma nemaju zapravo... (Arhiva)

Vjerojatno ne znate niti jednog muškarca koji ne zna sve o seksu - većina njih se hvali naveliko uz pivo s frendovima, a na kraju cijele priče se sazna i da 65 posto njih stvarno mislim da su baš ono, eksperti u seksu.

No, je li to stvarno istina? 

Naravno, ako pitate žene, one će vam reći nešto potpuno različito - polovica žena duboko je uvjereno da muškarci imaju što naučiti, i to u priličnim količinama. 

>> Samo su muškarci loši u krevetu? >>

I tko je sad u pravu? Idemo s brojkama koje definitivno nisu pohvalne za "jači" spol - njih četvrtina otvoreno priznaje da nema blage veze gdje bi uopće počeli tražiti klitoris, dok je s famoznom G točkom situacija još dramatičnija - o njenom smještaju pojma nema 60 posto muškaraca (barem ih je toliko priznalo...).

>> Što svaki muškarac treba znati prije seksa >>

Ni ostale brojke nisu baš nešto - trećina ih je sigurna da im partnerica redovito glumi orgazama u krevetu, a kako jednak broj njih misli da erogene zone nisu iste kod svih žena, stvari postaju malo jasnije.

>> Što muškarci često rade krivo u krevetu >>

Ipak, postoji i nešto što bi moglo utješiti žene i dati im nadu da će biti dobrog seksa - tri četvtine muškaraca je priznalo, iako nevoljko, da bi rado naučili štogod više o ženskom tijelu i seksu.

Stoga, kako se ne bi blamirali, čitajte malo više, a gledajte malo manje... ;)

08.06.2023. 20:01:00
http://metro-portal.hr/muskarci-i-problemi-u-seksu/142687/