« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
HE HE

Muškarac zna da je osvojio ženu kad ...

Nije lako biti siguran da je žena kojoj ste posvetili puno pažnje napokon pala na vaš šarm, no ipak ima znakova koji vam to potvrđuju

Jeste li uspjeli?
Jeste li uspjeli? (Dreamstime)
Više o

žene

,

zaljubljenost

,

muškarci

,

zavođenje

,

znakovi zaljubljenosti

Kako znati da vam je šarm upalio? Svaki bi muškarac dao sve na svijetu da bude siguran, a TOI je napravio kratku listu znakova koji će vam dati do znanja da niste svoje vrijeme utrošili uzalud.

Za početak, ako na sve vaše poruke, mailove i chatove odgovara trenutno ili nakon sat vremena, možete biti sigurni da ste ostavili dojam koji ste htjeli.

Dosta logičan znak je kad vam nekoliko puta za redom kaže da ste vi ono što je tražila kod muškarca, pa ste u tom slučaju mirni.

>> Trikovi za zavođenje koji uvijek pale >>

Sve njezine prijateljice znat će da je zaljubljena u vas, a vi ćete to moći zaključiti po tome što će vas one zatražiti prijateljstvo na društvenim mrežama, da ne govorimo o broju mobitela koji će imati u memoriji.

Manje očit, ali vrlo znakovit je način na koji sjedi kraj vas u klubu ili kafiću - ako se priljubi tik uz vas, jaako ste joj zanimljivi.

>> Najveće greške kod zavođenja žena >>

Kad je trebate, a ona je odmah tu, bez obzira na doba dana, vaše psihofizičko stanje i stupanj pijanosti, sigurno ste je osvojili.

Možete se kladiti da je zaljubljena u vas ako baš na svaki sastanak dođe besprijekorno uređena i pazi na svaku sitnicu.

>> Naučite govor tijela koji je neodoljiv ženama >>

Za kraj, finalni dokaz - ljubomora.

22.08.2014. 21:36:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh